Kendte 21. december 2021

Chok-brud: ”Selling Sunset”-par Chrishell Stause og Jason Oppenheim går fra hinanden

Det er mindre end et halvt år siden, realityparret offentliggjorde deres romance – men nu er kærligheden mellem dem brast
Foto: MEGA

Det kom muligvis som en overraskelse for de fleste fans af Netflix-hittet ”Selling Sunset”, da den 40-årige Chrishell Stause og hendes ejendomsmægler-chef, Jason Oppeneheim, 44, kunne fortælle, at de havde fundet kærligheden til hinanden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Helt så stor en overraskelse var dog ikke længere, efter den fjerde sæson af realityhittet fik premiere i sidste måned, hvor det flere gange blev påtalt, at Stause og chefen var blevet ekstra tætte gennem det sidste stykke tid.

Men nu, kun fem måneder efter, at parret lykkeligt kunne fortælle, at de havde fundet sammen, er lykken mellem dem igen brast.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Chrishell Stause og Jason Oppenheim er fortid. Foto: MEGA

Det skriver People, der har fået det bekræftet af flere kilder tæt på dem begge.

Det et dog ikke mange dage siden, de to var at se i en video på Instagram, da holdet bag ”Selling Sunset” kunne fortælle, at de netop var blevet færdige med at filme den kommende sæson.

Artiklen fortsætter under opslaget

Hvad der har fået parret til at gå fra hinanden, eller hvad der ligger til grund for bruddet, det er endnu uvist. Hverken Chrishell Stause eller Jason Oppenheim har endnu kommenteret på rygterne.

Selvom det først var i slutningen af juli måned, de to bekræftede deres forhold, så begyndte de at date et par måneder før det.

Noget, som muligvis også bliver tydeligt i den kommende femte sæson af ”Selling Sunset”.

Sponsoreret indhold