Kendte5. oktober 2022

Efter afsløring af misbrug: Sanger Bro kommer med opsang til internetkrigere

Flere har umiddelbart en mening om “Sydpå”-sangeren Bro. Og noget tyder på, at det ikke altid er positivt
Selv om Bro og Jasmin Victoria for længst er fortid, så har realtiyfans alligevel kunne følge de to tidligere turtelduer efter bruddet.
Selv om Bro og Jasmin Victoria for længst er fortid, så har realtiyfans alligevel kunne følge de to tidligere turtelduer efter bruddet.
 Foto: Gregers Overvad

Den 26-årige sanger har særligt i realityhittet “Bro & Jasmin”, hvor Bro og ekskæresten selvsagt har hovedrollerne, talt åbent om sin hang til vilde feste og store mængder alkohol.

Noget, der i særdeleshed udfordrede forholdet til sin ekskæreste og tidligere “Paradise Hotel”-deltageren Jasmin Victoria.

I adskillige afsnit har seerne kunne se måbende til, mens Bro, med det borgerlige navn Kevin Andreasen, blandt andet har forsøgt sig med antabus, for at lægge alkoholen på hylden, men også de mange op- og nedture, som han og Jasmin nåede at gå igennem i deres forholdsvis korte forhold.

Noget, der endte med både utroskab og et efterfølgende brud.

Men offentligt at dele ud af sit privatliv har konsekvenser:

– Tænkt at have så lidt at lave, at man hellere vil skrive negative kommentarer eller måske kommentere på et opslag, som sladderbladene har skrevet. I det her tilfælde så har jeg valgt at lave tv, fortælle hele sandheden om, hvordan mit liv var i den periode, lyder det i en Instagram-story fra den garvede sanger.

Kevin “Bro” Andreasen indrømmer, at han i den grad har festet for meget. Men han understreger samtidig, at alle mennesker sommetider går igennem en dårlig periode i løbet af livet.

Egentlig lader det til, at Bro personligt ikke tager sig af andres meninger, når det omhandler hans person – medmindre det drejer sig om fans og familien. Og det er således sidstnævnte, der særligt har fået sangeren til at komme med et opråb til de internetkrigere, der udbasunerer deres holdninger både privat til Bro og på eksempelvis de sociale medier:

– Så husk, at der måske sidder en familie og læser med, hvis person der omhandler, lyder det afslutningsvis, inden “Sydpå”-sangeren beder folk om at tænke sig om en ekstra gang, inden de farer til tasterne med deres holdninger.

Sponsoreret indhold