Reality26. april 2022

Nu forklarer han: Derfor dropper sanger Bro antabus

Der var en helt særlig årsag til, at den 25-årige sanger startede på antabus. Alligevel har han valgt at stoppe
Jasmin Victoria og Kevin "Bro" Andreasen viser i den grad parforholdets op- og nedture frem i realityprogrammet "Bro & Jasmin" på Discovery+.
Jasmin Victoria og Kevin "Bro" Andreasen viser i den grad parforholdets op- og nedture frem i realityprogrammet "Bro & Jasmin" på Discovery+.
 Foto: Gregers Overvad

Det kan godt være, at de sociale medier efterlader et indtryk af, at alt det sidste års tid, mens den 25-årige “Sydpå”-sanger og “Paradise Hotel”-kæresten Jasmin Victoria har været kærester, har været lutter lykke.

Men sådan forholder det sig bestemt ikke.

I den nye realityserie “Bro & Jasmin”, hvor parret selvsagt har hovedrollerne, har der i den grad været fokus på sanger Kevin “Bro” Andreasens alkoholindtag.

Noget, der har særligt har været så ubehageligt for Jasmin Victoria, at parret har lavet en aftale om, at Bro skulle skrue ned for festerne, droppe alkoholen og således tage antabus.

Men den aftale holdt ikke længe.

I det nyeste afsnit af programmet sætter sangeren ord på, hvorfor han alligevel ikke har tænkt sig at tage de piller, der ellers skulle hjælpe ham til ikke at drikke:

– Jeg valgte bare at stoppe med antabus – brat faktisk. Uden at fortælle Jasmin det, lyder det til en begyndelse fra den efterhånden ganske garvede sanger.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/20220401_gko5190.jpg
 Foto: Gregers Overvad

Foto: Gregers Overvad

– Det blev hun lidt sur over, men det kan jeg ikke gøre så meget ved. Det er min beslutning.

Jasmin lægger ikke skjul på, at hun “er ked af det” og således langt fra tilfreds med antabusstoppet. Og hele miseren bliver umiddelbart heller ikke bedre af, at hun selv skulle opdage, at hendes musikerkæreste ikke havde overholdt deres aftale.

– Jasmin opdagede, at jeg var stoppet med at tage antabus, fordi jeg var faldet i igen, forklarer Bro.

HADER KONTROL

Selv forklarer sangeren, at han ikke bryder sig om at blive kontrolleret – hverken af kæresten eller en antabuspille. Alligevel gruer han for konsekvenserne, som kan betyde, at festerne igen kommer til at strække sig over flere dage, og at beløbet på bankkontoen pludselig er 15.000 kroner lavere end forventet.

Og det er da heller ikke, fordi kæresten ligefrem jubler:

– Jeg håber på det bedste, men jeg forventer også det værste, lyder det fra Jasmin.

Se videoen, hvor Bro og Jasmin sætter ord på antabusstoppet, nedenfor.

Du kan se det nyeste afsnit af “Bro & Jasmin” på Discovery+ allerede nu.

Sponsoreret indhold