Reality11. maj 2022

Efter flere dages tavshed: Sanger Bro planlægger at slå op med Jasmin

Den 25-årige “Sydpå”-sanger og kæresten Jasmin Victoria har i den grad deres op- og nedture i parforholdet
Jasmin Victoria og Kevin "Bro" Andreasen viser i den grad parforholdets op- og nedture frem i realityprogrammet "Bro & Jasmin" på Discovery+.
Jasmin Victoria og Kevin "Bro" Andreasen viser i den grad parforholdets op- og nedture frem i realityprogrammet "Bro & Jasmin" på Discovery+.
 Foto: Gregers Overvad

I sidste uge var den helt gal mellem sangeren Bro, hvis borgerlige navn er Kevin Andreasen”, og “Paradise”-kæresten Jasmin Victoria.

I realityserien “Bro & Jasmin” havnede parret i et voldsomt skænderi, fordi Jasmin var overbevist om, at Bro skjulte noget for hende på sin telefon.

Hurtigt gik der fem dage uden kontakt. Og det var således helt tydeligt, at det ellers så forelskede par var kede af situationen.

Det er de stadig i denne uge.

Og faktisk bliver hele miseren så alvorlig, at hitsangeren planlægger at droppe forholdet til Jasmin. Også selv om de to netop har aftalt at flytte permanent sammen i Bros lejlighed i Rødovre.

– Jeg kan mærke, det fylder rigtig meget, og jeg kan ikke være i studiet – jeg kan ikke gøre mit arbejde ordentligt, forklarer sangeren, der i programmet er taget ned i sit musikstudie, men har mere end almindeligt vanskeligt ved at koncentrere sig.

Og så er det, at Bro tager en lidt drastisk beslutning og sender en ganske alvorlig besked til sin kæreste:

– Det jeg mener med, at jeg gerne vil have dét lukket, det er, at jeg gerne vil have forholdet lukket, forklarer sangeren, der tidligere i programmet har forklaret, at han ofte har for vane at tage “den nemme løsning”, når han og “Paradise”-kæresten har udfordringer i parforholdet.

Der er ingen tvivl om, at Jasmin ikke ligefrem er tilfreds med den besked, hun modtager fra sin kæreste, som hun ikke har talt med i dagevis.

Se klippet, hvor Bro også viser beskeden, han sendte til Jasmin, nedenfor.

Du kan se det nyeste afsnit af “Bro og Jasmin” på Discovery+ hver tirsdag.

Sponsoreret indhold