Anettes fugl døde: Dyrehandler gav hende blot en anden med hjem uden at sige noget

En nymfeparakit magen til afdøde Stritter.

En nymfeparakit magen til afdøde Stritter.

Foto: Ritzau/Scanpix

Anette Kjellegaard er rasende.

… Og det er der da egentlig også god grund til at være, når man hører hendes historie.

Mandag indleverede den 48-årige kvinde fra Sørbymagle sin nymfeparakit Stritter hos Bonnie Dyrecenter Kinavej i Slagelse.

Her skulle den 10 år gamle fugl rutinemæssigt have ordnet sine negle.

Men indgrebet gik desværre helt galt, og Stritter døde.

Man skulle tro, at den tragiske sag stoppede her. Men nej, tværtimod.

Bonnie Dyrecenter Kinavej, der ligger på Kinavej i Slagelse, undlod nemlig at gøre Anette opmærksom på, at Stritter var død.

Artiklen fortsætter under billedet...

En nymfeparakit magen til afdøde Stritter.

En nymfeparakit magen til afdøde Stritter. Foto: Ritzau/Scanpix

I stedet stoppede personalet en anden fugl ned i kassen, som de sendte med Anette hjem, da hun kom for at hente sin fugl.

Personalet kvitterede sågar med et stort smil, da fugleejeren forlod dyrebutikken med ”Stritter” i kassen.

Det fortæller hun til Sjællandske.

- Jeg kigger ikke i kassen på vej hjem, og da jeg skal have det kræ ud af kassen, bider det mig til blods. Så jeg putter fuglen ind i buret. Men den siger også lyde, den aldrig har sagt før, og hoppede på pinden, som min fugl aldrig har gjort før, forklarer Anette til Sjællandske.

Hun fik hurtigt på fornemmelsen, at noget var galt, og at det hvert fald ikke var Stritter, hun havde fået med hjem. Fuglen opførte sig slet og ret mærkeligt.

- Bæstet fløj også ud af buret, og det har min aldrig gjort. Den fløj lystigt rundt, som om den aldrig har gjort andet, tilføjer Anette.

Hun tog kontakt til dyrecentret for at finde ud af, hvad hulan der var sket. Hun måtte dog sende flere beskeder, før at indehaveren til sidst tog kontakt til Anette, krøb til korset og indrømmede ”brøleren”.

- Han spurgte, hvor mange tusinde kroner jeg skulle have. Men lige meget hvor meget jeg får, holder jeg ikke min mund. Det her handler heller ikke om penge, men om moral.

- En ting, er at den er død - noget andet er, at de prøver at give mig en anden og forkert fugl med hjem, lyder det surt fra Anette.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close