Hovsa-fejl hos McDonald's: Gratis burgere til alle danskere

En hacker har fundet en fejl i McDonald\'s app \'Sommerchancen\'.

En hacker har fundet en fejl i McDonald's app 'Sommerchancen'.

(Foto: All Over)

Er du vild med McDonald’s-burgere? Og kunne du tænke dig at sætte tænderne i de saftige sager i tide og utide uden at betale en krone?

Ja, så er din drøm faktisk gået i opfyldelse!

Hacker har nemlig fundet en ret så så uheldig fejl i McDonald’s app Sommerchancen – og fejlen betyder, at danskere reelt set kan få mulighed for at vinde burgere dagen lang. Mums!

Det skriver Ekstra Bladet.

Via restaurantens app Sommerchancen har burgere- og pommes frites-glade danskere mulighed for at vinde rabatter eller gratis burgere, sodavand og pomfritter.

I app'en får man én chance om dagen for at vinde én præmie, som skal indløses på en restaurant inden for fire dage.

Men hackere har altså fundet et hul, der betyder, at man vil kunne bruge app'en til at vinde alle de burgere eller pommes fritter, som man har lyst til. Hackeren har endda været så ”venlig” at lægge sin guide ud på internettet, så andre burgerhungrende danskere også har kunnet benytte sig af fejlen. Han har dog også taget kontakt til selve restauranten for at fortælle, at der altså er en fejl i app’en.

- Han har tilbudt sin hjælp mod betaling i forhold til at identificere hullet. Men det takkede vi nej til, fordi vi ikke vil honorere et hack på den måde, og fordi han på det tidspunkt allerede havde tilbudt andre adgang til hacket for en pris, siger Pressechef i McDonald's Danmark, Pia Tobberup til Ekstra Bladet.

McDonald’s har nu bedt sine ansatte om at være ekstra opmærksomme på falske vouchers.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close