Kendte28. august 2017

Mor "kom til at" fodre børnene med hundekiks - troede det var slik

En australsk mor troede, hun forkælede ungerne med lækre snacks. I virkeligheden havde hun fyldt sine unger med hundekiks. Moderen er nu rasende og mener, at de fleste ville have forvekslet hundemaden med menneskemad. Hvad mener du?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hundekiks_front.jpg

De fleste unger bliver glad i låget, når de opdager lækre snacks blandt de kedelige rugbrødsmadder i madpakken.

Desværre blev et par australske børn alt andet end ellevilde, da de forleden opdagede, at deres mor havde fyldt madpakken med små, sprøde kiks.

For selv om de små kiks så ganske indbydende ud, smagte de alt andet end godt. Faktisk smagte de ”ulækkert” ifølge den australske mor, Tania Toomey.

Og det var der en ganske god grund til.

For kiksene var slet ikke tiltænkt Tanias børn… eller nogen børn overhoved. De små kiks var i stedet hundefoder – Tania havde uden at vide det givet sine børn hundekiks med i skole. Og kiksene smagte ifølge ungerne ”ganske forfærdeligt”. Forståeligt nok.

https://imgix.seoghoer.dk/hundefoder.jpg

Bemærk den sorte tekst: "PET FOOD ONLY".

Den australske mor, der bor i Sydney, er nu ganske sur. Hun mener nemlig, at det er butikkens skyld, at hun endte med at fodre sine børn med hundemad. Hun fandt nemlig hundekiksene på hylden med kiks til børn og voksne – og altså ikke på hundefoderhylden.

Butikken Woolworths fastslår over for det australske medie News, at de pågældende kiks kun bliver placeret i hundefoder-afdelingen. Det kan dog tænkes, at en anden kunde har placeret hundekiksene i den forkerte afdeling. Og så kan man måske argumentere, at posen med kiks til forveksling kunne ligne kiks til børn og barnlige sjæle…

Nærlæser man posen, kan man dog læse, at det ”kun er til hunde”. Der står tilmed, at kiksene indeholder ingredienser, der plejer hundens pels. Og så smager de åbenbart forfærdeligt, hvis man spørger et par australske børn…

Sponsoreret indhold