Kendte16. maj 2018

Ad! Fugl skider i piges isvaffel – men hun opdager det ikke

En ung kvinde fik i sandhed ødelagt sit is-eventyr, da en fugl ud af det blå klattede ned i hendes lækre isvaffel. Desværre opdagede den uheldige pige det ikke, før hun satte tænderne i vaflen – og fugleklatten. Se den ulækre video her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/is_0.jpg
 Foto: YouTube

Med temperaturer på den gode side af 25 grader – og med høj sol over hele landet – er der formentlig flere, der har guffet is og isvafler hele dagen.

Men der er dog god grund til at være en smule varsom, når du sætter tænderne i de søde og svalende sager. Se nu blot, hvad der skete for denne uheldige is-spiser.

Den unge pige var godt i gang med at fortælle om den smukke strand, som hun befandt sig på, da en fugl ud af det blå valgte at klatte en lort ned i hendes is.

Og for at det ikke skulle være nok, valgte den, der filmede, IKKE at fortælle om fuglens efterladningsskaber i isen. Æv!

I stedet spiste den unge pige gladelig – og ganske uvidende – videre – lige indtil fuglen igen begyndte at klatte på hende.

Den klamme video gik første gang viralt i august 2014, da den blev delt på YouTube. Siden er den blevet set intet mindre end 3,9 millioner gange.

Du kan se eller gense videoen lige her:

Sponsoreret indhold