Derfor kørte Tiger Woods galt

Sent tirsdag den 23. februar kunne flere medier berette, at den 45-årige golfstjerne Tiger Woods havde været indblandet i en voldsom soloulykke.

Hans Genesis SUV var så hårdt medtaget, at redderne på stedet måtte skære ham fri, og han blev efterfølgende hasteindlagt. På hospitalet blev han efterfølgende opereret i benet, og først mandag delte han sine første ord siden ulykken.

- Til hver en golfer og hver en fan, I hjælper mig virkelig alle sammen med at klare denne svære tid, skrev han blandt andet på sin Twitter-profil.

Artiklen fortsætter under opslaget

Men hverken Woods selv eller andre officielle myndigheder har endnu sat ord på, hvad der gik galt, og hvorfor det gik galt.

Nu lyder det dog til, at retsmedicinske eksperter peger på, at Woods muligvis er ”faldet i søvn bag rattet”, og at det er derfor, han endte med at køre af vejen.

Det skriver Daily Mail.

Artiklen fortsætter under billedet

Woods' bil var fuldstændig smadret, og da han blev fundet lå bilen på siden, hvorefter redderne måtte skære ham fri for at få ham ud og fragtet på hospitalet. Foto: MEGA

Flere eksperter har gennem den seneste uge været forbi ulykkesstedet for at se nærmere på, hvad der kunne være sket. Og det er altså dem, der nu beretter, at ulykken med høj sandsynlighed skete, fordi Woods ikke holdt øje med, hvor han kørte.

Ifølge analytikere så fortsatte bilen nemlig med at køre ligeud i stedet for at følge vejen, der drejede en smule mod højre.

- For mig, så er det her et klassisk tilfælde af, at man er faldet i søvn bag rattet, fordi vejen den drejer, og hans bil fortsætter med at køre ligeud, fortæller Jonathan Cherney, der er en tidligere politibetjent, der hjælper med analyser ved biluheld.

Artiklen fortsætter under billedet

Ulykken skadede golfstjernens højre ben, og det vides endnu ikke, om han nogensinde kommer til at kunne spille igen. Foto: MEGA

Et held han overlevede

Efter ulykken stod det hurtigt klart, at det var et held, at golfstjernen overhovedet overlevede.

Faktisk kunne den første betjent på stedet, Carlos Gonzalez kort tid efter udtale sig om, at det især var to ting, der havde reddet ham. At han havde sikkerhedssele på, og at det var en ny SUV (Genesis GV80 SUV), han kørte i.

Ikke første gang

Tilbage i både 2009 og så sent som i 2017 gik det også galt for Woods, da han sad bag rattet. 

I 2009 gik det galt for ham, da han klokken 02.30 om morgenen var på vej ud af sin egen indkørsel. Her endte han med at smadre sin bil ind i en brandhane, og hans daværende kone Elin Nordegren måtte løbe ud med en af hans golfkøller for at smadre ruden, og dernæst trække ham ud af bilen.

I 2017 fik han en dom for at køre bil, mens han var påvirket af flere forskellige receptpligtige piller. 

Denne gang understreger betjente dog, at han hverken var påvirket af piller eller alkohol.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close