Kendte24. februar 2021

Se de vilde billeder: Tiger Woods i slem trafikulykke

Sent tirsdag aften lød meldingen, at golfstjernen havde været i endnu en slem trafikulykke. Nu viser billeder, hvorfor han måtte skæres fri fra bilen efterfølgende
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Verdens måske endnu største og mest kendte golfstjerne Tiger Woods blev tirsdag indlagt, efter at han om morgenen havde været indblandet i en slem trafikulykke.

Det var kun den 45-årige Woods, der var indblandet i ulykken, men det gik så galt for sig, at han måtte skæres fri. Det skrev politiet efterfølgende i en pressemeddelelse på Twitter.

- Mr. Woods blev skåret fri af bilen ved hjælp af Los Angeles’ brandfolk og paramediciner, og han blev derefter transporteret til det lokale hospital med ambulance for at blive tilset, skrev de blandt andet.

Nu viser billeder, hvor slemt det faktisk stod til, efter ulykken. Her ses det nemlig, hvordan hans Genesis GV80 SUV ligger på siden med en så smadret front, at det ville være umuligt for ham at komme ud på egen hånd.

Artiklen fortsætter under billederne

https://imgix.seoghoer.dk/mega735234_001.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

https://imgix.seoghoer.dk/mega735234_004.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

https://imgix.seoghoer.dk/mega735293_001.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

https://imgix.seoghoer.dk/mega735293_002.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

Ikke første gang

Selvom det er en slem ulykke, så er det desværre ikke første gang, at Woods kan skrive under på, at han har været del i en trafikulykke.

Tilbage i 2009, helt præcist den 27. november klokken halv tre om natten, kørte han galt på vej ud af sin egen indkørsel i Orlando, Florida USA.

Her smadrede hans sin daværende SUV ind i en brandhane, og her var det, i stedet for brandfolk og politi, hans daværende kone Elin Nordegren, der måtte redde ham ud ved at smadre bilens rude med en af hans golfkøller.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/tiger_woods.jpg
 Foto: MEGA

Trods en storslået karriere siden en helt ung alder, så har de seneste mange år ikke været de nemmeste for golfstjernen, der både har lidt under offentligt utroskab og flere skader. Det lader dog til, at han endelig er på rette spor igen. Foto: MEGA

Allerede i 2017 var den gal igen, da han her fik en dom for at køre bil, mens han var påvirket.

null

Sponsoreret indhold