Kendte16. april 2022

Derfor gik Chrishell Stause og Jason Oppenheim-forhold i vasken

Særligt én ting afgjorde, at kærligheden smuldrede mellem fingrene på Netflix-stjernerne Chrishell Stause og Jason Oppenheim
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I sommeren sidste år kunne fans af Netflix’ realityhit ”Selling Sunset” juble over, at Chrishell Stause og ejendomsmæglerbossen havde fundet kærligheden til hinanden.

En kærlighed som især begyndte at udvikle sig under den fjerde sæson af serien, og som fans kan se frem til blomstre i den kommende femte sæson, der får premiere den 22. april.

Men desværre gik det ikke i længden mellem de to, der i december kunne annoncere, at de var gået fra hinanden efter knap seks måneder sammen.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega779148_022_3.jpg
 Foto: MEGA

Trods deres relativt kort forhold, så nåede de to at få foreviget deres romance på den røde løber. Foto: MEGA

Dengang kunne Oppenheim blandt andet beskrive, at de to havde ”forskellig opfattelse af”, hvad der dannede en familie, og dermed mellem linjerne fortælle, at de to ikke kunne blive enige om, hvorvidt de ønskede børn eller ej.

I dag kan Mary Fitzgerald, der også er en del af ”Selling Sunset”-holdet, dog fortælle, at hun håber, at Jason en dag vil ændre mening.

– Han er simpelthen så fantastisk en mand, og han er så god en far til vores fælles hunde. Du kan bare se, hvor meget kærlighed han har, når han virkelig ønsker at give det, lyder det fra Fitzgerald til US Weekly.

– Jeg tror uden tvivl, at han vil være en helt fantastisk far, fortæller hun videre og understreger, at hun håber, han en dag vil ændre mening om ønsket om at få børn.

Den 40-årige Chrishell Stause har selv efterfølgende åbent og ærligt fortalt om, hvor meget hun håber en dag at kunne skabe sin egen familie.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega840800_066.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

– Men kvinder har bare ikke den samme tid, som mænd kan glædes over at have, lød det blandt andet fra hende kort tid efter bruddet.

Den femte sæson af ”Selling Sunset” får premiere på Netflix den 22. april, og her kommer seerne til helt tæt at følge, hvordan forholdet mellem Stause og Oppenheim udvikler sig.

Sponsoreret indhold