Kendte 7. juli 2016

Der er en ny slags kondomer – og du vil aldrig dyrke sex igen

Der er kommet en ny kondom-smag på markedet – vi er dog ret overbeviste om, at du ikke har lyst til at bruge den lille gummidut, når du opdager, hvad den smager af. Adr!
(Foto: All Over)

Sex er godt – sund sex er ekstra godt! Derfor er det altid en god idé at bruge gummi, så du er sikker på ikke at blive snavset til under festlighederne.

Der er dog kommet en ny kondom-variant på markedet, som måske får dig til at overveje at droppe gummi-drengen alligevel.

I hvert fald skal du have mod på at bruge gummi, der lugter af… ja… sure sokker og gammel ost. Mums!

Lugten på den nye gummivariant stammer fra frugten durian – og det er (naturligvis) et asiatisk firma, der har fået ideen med at lave kondomer med smag og ”duft” af den specielle frugt.

Det skriver Metro.

Lækker frugt med knap så lækker duft. Her er frugten durian. Foto: All Over

Durian kaldes ”frugternes konge” og kendes blandt andet for sin meget indtrængende og ildelugtende ”duft”. Flere, der har haft frugten i munden, fortæller, at dens smag minder om sure sokker og gammel ost – men at smagen til gengæld er fantastisk (øh… det giver ikke mening?).

Frugtens ”duft” er endda så vild, at det flere steder i Singapore er forbudt at medbringe den på hoteller og offentlige rum, fordi den forgifter alt og alle.

Det er det asiatiske kondomfirma Karex, der har udviklet den nye kondomvariant, og virksomheden håber og tror, at den kan blive en succes især i Asien, hvor frugten er populær (trods sin stank).

Så hvis du har lyst til at dyrke sikker sex med duft og (måske) smag af sure sokker og gammel ost, ja… så har du altså muligheden nu. 

Sponsoreret indhold