Kendte5. marts 2021

Nervøs mor efterlod kondom til søn inden date, men...

En nervøs mor ville sikre sig, at sønnen dyrkede beskyttet sex, og hun efterlod derfor et kondom til sin søn. Den eftertænksomme mor lavede dog noget af en brøler
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mor_efterlader_kondom_til_soen.jpg
 (Foto: Reddit)

Hvad gør man, hvis man ved, at ens søn skal på date, og man bare VIL have, at han husker kondomet?

Ja, man sørger da for at efterlade én af de små gummifætre til sønnen… måske endda sammen med ét ”held og lykke”-brev.

Det var hvert fald den taktik, som denne mor brugte – men desværre lavede hun en brøler af de lidt større, da hun efterlod sin lille hilsen til sønnen.

- Jeg ved, at du er voksen nu, og jeg er stolt af dig. Når Ashley kommer forbi i aften, hvis det bliver seriøst, så husk at beskyt jer. Brug dette!, skrev den eftertænksomme (og lidt pinlige) mor i sit brev.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mor_efterlader_kondom_til_soen.jpg
 (Foto: Reddit)

Problemet var bare, at moderen havde brugt et par spidse tegnestifter til at fastgøre kondomet, og vi må vist konkludere, at kondomet nok ikke har samme sikkerhedsprocent efter at være blevet penetreret af en nål.

Billedet blev lagt på det sociale medie Reddit for flere år siden – men nu siden har brevet (og ikke mindst det hullede kondom) igen og igen gået sin sejsgang på nettet. Det er således blevet genstand for en masse grin og kommentarer.

En Reddit-bruger mener dog, at moderen måske havde en ganske snedig plan – og med vilje fæstnede kondomet med tegnestifter. Måske hun virkelig bare ønsker sig børnebørn og håber, at sønnen ikke opdager ”fejlen”?

Under alle omstændigheder håber vi, at han havde en god date. Og nød maden som den søde og eftertænksomme mor havde lavet og lagt i fryseren.

Sponsoreret indhold