Kendte24. juni 2019

Dennis Knudsen tilbage i form: Jeg er flyvende

Frisøren og makeupartisten har hyret en 24-årig steg til at hjælpe sig med at tabe et par kilo og blive superfit. Dennis Knudsen knokler på toppen af København.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dennis_knudsen_1_1.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

I sit nye penthouse på toppen af Københavns havnefront træner Dennis Knudsen igennem med en steg af en personlige træner.

– Vi træner kondition, smidighed og styrke. Det er hårdt, for Kenneth er virkelig professionel og går til den, siger en sveddryppende Dennis Knudsen, som er i gang med træningen på 3. uge.

– Det er ikke en ny ironman, jeg træner til. Denne gang er målet ganske enkelt, at jeg skal tabe mig og have bygget noget muskelmasse op, fortæller han.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/dennis_knudsen_3_1.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

– Mine muskler er større end dine. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Dennis Knudsen: Stram kostplan

Den professionelle fitnesstræner, Kenneth Klok, er også kostvejleder, og han holder kendisfrisøren i kort snor, også hvad kosten angår.

– Jeg kører en sundhedslinje, der hedder grøntsager, fugl og fisk i små mængder, så mavesækken skrumper. Og masser af vand.

– Det fylder, samtidig med at det renser, og hvis alt går efter planen, er Dennis fit igen om cirka et halvt år, siger 24-årige Kenneth Klok.

Se billederne fra SE og HØRs besøg i Dennis Knudsens fitnessrum i galleriet herunder:

Galleri: Dennis Knudsen er tilbage i topform

Vil du læse meget mere om de kendte hver eneste uge? Så bliv fast abonnenent på SE og HØR - læs mere her.

Sponsoreret indhold