Nyheder10. januar 2018

Dennis Knudsen: Betalte 800.000 kroner for rugemor – men fortrød

Dennis Knudsen har efterhånden forsøgt alt for at blive far – og han kom da også utrolig tæt på at købe sig en rugemor. Men i sidste ende besluttede han, at hans barn også skal have en mor.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/01_23.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

54-årige Dennis Knudsen har længe gerne ville være far, men drømmen begynder at fylde mindre for kendisfrisøren.

– Gennem de seneste 15 år har jeg forsøgt at få et barn med seks forskellige kvinder, men selv om min sædkvalitet er god, er det ikke lykkedes, fortæller han og fortsætter:

- Jeg gik endda så langt, at jeg betalte en rugemor i USA 800.000 kr. for at føde mit barn – men jeg fortrød, for jeg kunne ikke bære tanken om et barn uden en mor, lyder det.

Dennis har tidligere understreget, at det er vigtigt, at barnet skal have en mor.

– Et barn skal også have en mor, så det kan få bryst og de ting, som en mor kan give. Så jeg er mere ude i en moderne familie, fortalte han til SE og HØR tilbage i 2016.

Danmarks mest kendte regnbuefamilie var indtil for nylig Silas Holst og Johannes Nymark, som netop har meddelt, at de skal skilles.

De har to børn – en søn og en datter – med Louise Mahnkopf.

På spindesiden er der også masser af babyskrål.

Håndboldstjernen Rikke Skov blev mor til to børn, mens hun og kollegaen Lotte Kiærskou var kærester. Hun har siden fået yderligere en datter med forskeren Jakob Sabra, som hun nu lever sammen med.

Sponsoreret indhold