Kendte30. juli 2023

Dennis Knudsen skal for retten efter drama ved Molslinjen: - Jeg ved ikke, hvad jeg tænkte

Den danske kendisfrisør kan se frem til en tur i retten efter at have begået hærværk i et forsøg på at komme med den sidste færge til Odden
Dennis Knudsen blev fredag nægtet adgang til færgen, og det gjorde ham rasende. 
Dennis Knudsen blev fredag nægtet adgang til færgen, og det gjorde ham rasende.
 Foto: Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen amok på Molslinjen: Begik hærværk

Dennis Knudsen har haft en noget hæsblæsende weekend efter det vilde færgedrama, som han var involveret i ved Molslinjen fredag.

Her blev han nemlig nægtet adgang til dagens sidste færge, fordi han ifølge personalet ikke var dukket op i ordentlig tid. Den 60-årige kendisfrisør og far til tre indrømmer da også, at tiden var knap, fordi han var kørt forkert til at starte med.

– Jeg er sådan en person, der gerne vil have styr på tingene. Så vi kører tidligt fra Skagen og kommer i god tid. Det hele handler bare om, at vi skal op på færgen og have pølser, siger Dennis Knudsen til SE og HØR.

Desværre indser den stressede Knudsen, at han er kørt til den gamle færgehavn i Aarhus, og pludselig er tiden knap.

– Inden jeg når at få vendt campingvognen og fundet ud af, hvor jeg så skal køre hen, resulterer det i, at jeg først er der seks minutter før afgang, siger Dennis Knudsen og tilføjer, at da de ankommer til færgen holder der "100 biler, der ikke er kørt ombord endnu".

Dennis Knudsen undskylder nu for sit raserianfald.
Dennis Knudsen undskylder nu for sit raserianfald.
 Foto: Ritzau Scanpix

– Og jeg har fået besked på, at jeg bare skal scanne min billet og nummerplade og køre ombord på færgen.

Desværre virker teknikken ikke helt, og Dennis Knudsen bliver nødt til at ringe noget personale op for at få hjælp. Men hjælp fik han ikke meget af, mener han selv.

– Jeg siger please, please, please, vil du ikke nok lukke mig ind, men så knalder hun bare røret på, så jeg ringer selvfølgelig op igen. Jeg dybt frustreret. Stress. Afmagt. Stress med ungerne.

Faktisk gik klappen så meget ned, at Knudsen beslutter sig for at løbe ud af sin bil og træde ind på billetkontoret for at tale ansigt til ansigt med den kvindelige medarbejder, som, han mener, havde set sig sur på ham tidligt i forløbet.

Du kommer ikke med, Dennis Knudsen. Det sagde hun. Simpelthen. Der går det op for mig, at det er en hetz. Jeg skulle ikke tro, at jeg var noget, bare fordi jeg er kendt.

 

Klappen gik ned

Og herfra går det så helt galt. Dennis Knudsen får ødelagt både ledninger og computere på kontoret og får i samme omgang også skubbet til en medarbejder.

– Mit bristepunkt var nået. Jeg var så presset. Klappen gik simpelthen ned.

Efterfølgende beslutter han sig for at køre op til bommen op til færgen, og når man ikke kan komme igennem den på normal vis, må man jo bruge sine kræfter. Det var i hvert det, Dennis Knudsen besluttede sig for at gøre.

– Jeg ved ikke, hvad jeg tænkte, siger han og tilføjer, at sønnen Lucas sad inde i bilen og var meget imponeret over sin fars stærke muller.

– 'Far, du er lige så stærk som Hulk', sagde han til mig, og hvis det er det, børnene kommer til at huske fra den episode, så er det okay med mig. Det er jo meget sødt.

Skal for retten

Da Dennis Knudsen gør et sidste forsøg på at komme ombord på færgen, er han også ved at ramme en kvindelig ansat.

Hans forklaring lyder, at han simpelthen ikke har set hende, og at han efterfølgende forsøger at give hende en undskyldning.

Da politiet dukker op for at få styr på sagerne, bliver Dennis Knudsen informeret om, at der med største sandsynlighed vil lande en sigtelse meget snart.

Der kommer helt klart en sag ud af det her.

 

– Jeg får sikkert noget sigtelse for hærværk. Og indtrængning på grund. Og så får jeg måske en sigtelse for at være ved at køre en ned. Det vil tiden jo vise. Jeg må bare tage den straf, som det her nu en gang koster.

I forhold til færgeruterne, så regner Dennis Knudsen ikke med, at han kommer til at bruge Molslinjen som transportmiddel i den nærmeste fremtid.

– Jeg kommer måske aldrig med mere. Jeg kan da ikke forestille mig, at jeg vil være velkommen foreløbigt.

Sponsoreret indhold