Kendte29. juli 2023 (opd. 24. april 2024)

Dennis Knudsen amok på Molslinjen: Begik hærværk

Kendisstylisten forsøgte at tvinge sig om bord på den sidste færge til Odden
Dennis Knudsen gik amok på Molslinjen.
Dennis Knudsen gik amok på Molslinjen.
 Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix

SENESTE: Nu siger Dennis undskyld

Kender du mere til sagen? Så hører vi gerne fra dig. Skriv en mail til journalisten på saad@sh.dk

Et vaskeægte drama fandt sted fredag aften ved Molslinjens færgehavn i Aarhus med kendisstylisten Dennis Knudsen som hovedperson.

Det erfarer Ekstra Bladet.

Avisen skriver, at 60-årige Dennis Knudsen havde store problemer med at styre sit temperament, eftersom han kom for sent til sin afgang.

Dennis Knudsen bekræfter episoden over for Ekstra Bladet og fortæller, at han sammen med sine børn ankom seks minutter før færgeafgangen - men kunne ikke komme med færgen.

Herefter fortæller kendisstylisten til avisen, at han mister tålmodigheden på vej mod Molslinjens betalingskontorer på havnen.

- Her skubber jeg en meget ubehøvlet ung mand, som agerer dørmand for mig, til side, fortæller han.

Herefter møder Dennis Knudsen en medarbejder, der ifølge ham selv er kold og uempatisk, da han ikke vil tage hensyn til stylistens børn.

Efterfølgende sparkede Knudsen til et bord og hev i ledninger, så to computere fladt ned fra bordet. Derefter forsøger han at køre mod færgen ved at flå bommen af - han var sågar tæt på at påkøre en kvindelig ansat.

Afsluttende ankom politiet og tog en snak med Dennis Knudsen - han kom ikke med på færgen.

Over for ordensmagten erkender Knudsen, at han begik hærværk mod bommen. Men stylisten erkender ikke at have trådt ind på en ulovlig måde, da han havde billet til færgen.

SE og HØR har været i kontakt med Jesper Maack, der er PR- og Kommunikationschef hos Molslinjen.

Han bekræfter, at der har været en episode, hvor politiet blev tilkaldt til en gæst, som var kommet for sent til sin afgang.

Sponsoreret indhold