Jes Dorph om fræk julesweater: - Den passede min krop enormt godt

Jes iført sin frække sweater.

Jes iført sin frække sweater.

(Foto: TV 2)

Der var måske flere seere, der var ved at få aftensmaden i den gale hals, da de så ”Go’ aften Danmark” mandag aften.

TV-vært Jes Dorph-Petersen havde nemlig iført sig en lettere fræk julesweater – rensdyrene havde således gang i andet end at bringe julemandens pakker ud.

Jes fortæller til SE og HØR, at han godt var klar over, at rensdyrene havde gang i fræk elskov, da han iførte sig blusen kort før, programmet gik i luften.

Artiklen fortsætter under billedet...

Det sørme, det sandt, det... er vist rensdyr i elskov. Foto: TV 2

- Der lå to trøjer i Tivoli, så vi kunne bare tage en af dem. Og så behøvede vi jo ikke at købe en ny, og vi skal jo spare penge i disse tider.

- Et kvarter før jeg skal på skærmen, prøver jeg begge trøjer. Den ene, der er blå, er alt for stor. Den havde Steen Langeberg (vært på "Go' morgen Danmark", red) også haft på, og han er jo to meter høj, siger Jes til SE og HØR og tilføjer:

- Så lå der den røde, og den passede min krop enormt godt. Og vi så godt, at rensdyrene hyggede sig, men så tænkte jeg: "Det går sgu nok, og så er det sjovt".

- Så jeg vil sige... Ja jeg vidste det godt, men den er ikke købt på grund af det.

Artiklen fortsætter under billedet...

Også nederst på blusen havde en flok af julemandens hjælpere travlt med andet end at trække slæde. Foto: TV 2

Jes har siden forsøgt i samarbejde med SE og HØR at finde ud af, hvor man kan købe den vamsede sag. Og det lykkedes... sådan næsten da.

Der er tale om en sweater fra det danske mærke Shine Original.

Desværre er der tale om en model fra sidste års kollektion, så havde du håbet at klæde dig på som Jes, bliver du skuffet. Den fås nemlig ikke længere.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close