Kendte 17. marts 2021

Demi Lovato i afslørende dokumentar: Blev voldtaget og overfaldet

Den 28-årige sangerinde har ingen planer om at holde noget tilbage i hendes nye YouTube-dokumentar, der har premiere den 23. marts
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Om få dage har den 28-årige sangerinde Demi Lovato premiere på hendes YouTube-dokumentar ”Dancing With The Devil”, og i de seneste uger er det blevet klart, hvor ærlig hun rent faktisk er.

Op til premieren har hun frigivet forskellige trailers for dokumentaren, og det er blevet tydeligt, at vi kommer helt tæt på hende både i tiden før og efter hendes næsten fatale overdosis i 2018.

Det er også hurtigt blevet klart, at hun ikke har tænkt sig at holde noget tilbage.

Hverken om hendes alkohol- og stofmisbrug, eller andre traumatiske hændelser hun har været udsat for.

Selvom dokumentaren først har premiere den 23. marts, så blev den alligevel vist tirsdag til SXSW filmfestivalen, og her blev det klart, at den tidligere Disney-stjerne har gemt på mange mørke hemmeligheder.

Lovato skulle nemlig ikke kun bearbejde sorgen og traumet over kun at være minutter fra at dø, da hun den nat i juli 2018 tog en overdosis.

Hun blev efterfølgende seksuelt overgrebet af sin narkohandler.

- Jeg tog ikke bare en overdosis. Jeg blev udnyttet, siger hun i dokumentaren, mens hendes ven, Sirah Mitchell forklarer, at hun var blevet givet en dosis heroin blandet med fentanyl.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: YouTube

Vi kommer helt tæt på Lovatos indlæggelse, efter hendes overdosis i juli 2018. Foto: YouTube

- Da de fandt mig, der var jeg helt nøgen og blå. Jeg var vitterligt blevet efterladt til at dø, efter at han gjorde med mig, hvad han ville. Da jeg vågnede på hospitalet, spurgte de mig, om jeg havde haft frivillig sex. Så fik jeg et glimt af ham ovenpå mig, og så sagde jeg ja. Det var først en måned efter, at det gik op for mig; ”Du var ikke i stand til at give samtykke”, lyder det rørende fra Lovato.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Det er skræmmende ting, den kun 28-årige sangerinde fortæller i sin nye dokumentar. Foto: MEGA

Artiklen fortsætter under videoen

Ikke første gang

Det er knap tre år siden, overfaldet skete, og hun skulle kæmpe sig tilbage til livet, efter lægerne kunne fortælle hende, hun var tæt på at dø.

Men trods den voldsomme oplevelse, så afslører hun videre, at det desværre ikke er første gang, sangerinden oplever at være blevet tvunget til at have sex.

- Da jeg var teenager, der var jeg i en lignende situation. Jeg mistede min mødom, da jeg blev voldtaget, fortæller hun ærligt.

Hun anerkender dog, at hun og overgrebsmanden ”datede” på daværende tidspunkt, men at hun havde gjort det klart for ham, at hun ikke var ”klar” til at tage forholdet skridtet videre.

- Jeg fik ikke den her romantiske første gang. Og det var noget lort, og så skulle jeg også se på den her person hele tiden, så jeg stoppede med at spise og dealede med det på en anden måde, fortæller hun.

Hun endte med at fortælle det til de voksne, der var omkring hende, men overgrebsmanden blev aldrig straffet, eller ”fjernet fra den rolle” vedkommende havde på daværende tidspunkt.

Du kan se første del af dokumentaren på YouTube fra den 23. marts. Dokumentaren kommer i fire dele.

Sponsoreret indhold