Kendte15. januar 2021

Ny dokumentarserie afslører alt om Demi Lovatos overdosis

Den ærlige popstjerne fortæller snart sine fans om den fatale aften i 2018
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Snart vil vi igen kunne få et kig bag scenetæppet, når 28-årige Demi Lovato udgiver sit andet dokumentarprojekt - ”Dancing with the Devil” – over flere afsnit.

Det afslører stjernen selv i opslag på sin Instagram, hvor fans også kan nyde et lille kort tease for filmen.

”Der har været så meget, jeg gerne ville sige, men jeg vidste også, at jeg måtte gøre det ordentligt,” skriver hun i annonceringen af det kommende projekt.

”Tak til min familie, mine venner og mine fans for altid at være ved min side over årene, mens jeg lærer og vokser.”

Tavs i to år

Det er ingen hemmelighed, at Lovato har kæmpet med nogle dæmoner i løbet af sin karriere, der startede, da hun var ganske ung.

I dokumentaren ”Simply Complicated” fra 2017 fortalte hun om stoffer, vold og et knust hjerte.

Afhængighed og misbrug har altid været en stor skygge over brunettens liv.

- Jeg var på vej i lufthavnen med en Sprite-flaske fyldt med vodka. Klokken var kun ni om morgenen, og jeg kastede op inde i bilen, og nu skulle jeg med et fly tilbage til L.A. for at ankomme til afvænningen, har Demi fortalt om en af sine hårdeste perioder i 2013.

- Jeg kunne få al hjælp i verden, men jeg ville ikke tage imod den.

Selvom de helt store dramaer ligger tilbage i tiden for den unge sangerinde, så er der sket en del de seneste år, som hun endnu har til gode at fortælle sine mange fans om.

”Jeg er så spændt på endelig at dele min historie med jer alle sammen. Den har jeg holdt for mig selv de seneste to år.”

Hasteindlagt

Og meget kunne tyde på, at Demi Lovato vil afsløre detaljer om den skæbnesvangre aften den 24 juli 2018, hvor hun blev fundet bevidstløs i sit hjem i Hollywood Hills. Fans fulgte bekymrede med nyhederne om hendes indlæggelse ovenpå en overdosis, og da den tidligere Disney-stjerne blev udskrevet, tog hun direkte på tre måneders afvænning.

”Jeg vil gerne takke Gud for at holde mig i live. Jeg har altid været åben omkring mit misbrug. Jeg har lært, at det er en sygdom, der ikke går væk eller bliver mindre med tiden. Det er noget, som jeg fortsat må kæmpe med, og som jeg ikke er ovre endnu,” skrev hun efter den store forskrækkelse.

https://imgix.seoghoer.dk/mega225194_004.jpg
 Foto: MEGA

Lovato på den røde løber i maj 2018 - bare to måneder efter var det lige ved at gå helt galt (Foto: MEGA)

Det er Michael D. Ratner, som før har stået bag store stjerneportrætter, der instruerer Demis ”dans med djævlen”. Han er også manden bag dokumentaren om Justin Bieber.

Ifølge Billboard har de første to afsnit af de i alt fire premiere den 23. marts – og den vil være gratis tilgængelig på Lovatos egen Youtube-kanal.

Sponsoreret indhold