Kendte18. februar 2021

Efter dramatisk overdosis: Demi Lovato var igennem tre slagtilfælde og et hjerteanfald

Den 28-årige amerikanske sangerinde var minutter fra at miste livet i 2018 efter en fatal overdosis i sit hjem i Hollywood Hills
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I en ny Youtube-dokumentar, med titlen ”Dancing With The Devil”, afslører Demi Lovato konsekvenserne af sin næsten fatale overdosis for tre år siden.

Og man må sige, hun har danset med djævlen. Tæt, endda.

Op til premieren den 23. marts slipper superstjernen nu endnu en ærlig trailer, hvori hun fortæller om konsekvenserne af hendes deroute i 2018.

Her hører vi Lovato fortælle, at hun undervejs i indlæggelse blev ramt af hele tre slagtilfælde, samt et hjerteanfald. Hun var ude af stand til at tale eller se noget, og beskeden lød endda på, at der var meget kort tid tilbage.

- Mine læger sagde, at jeg havde mellem fem og ti minutter, fortæller hun undervejs i dokumentaren, der vil blive sendt i fire afsnit.

Se den nye trailer til "Dancing with the Devil" her:

Tidligere har det ikke stået helt klart, præcis hvad Demi Lovato var påvirket af, da hun den 24. juli 2018, hvor hun blev fundet bevidstløs i sit hjem, men hendes ven lader nu til at løfte sløret for det i et interview i filmen, hvor hun genkalder sig de mange spørgsmål, som både Demis pårørende og fans sad med.

- Hun kunne have været død. Taler vi om heroin? Er det der, vi er?

https://imgix.seoghoer.dk/dm.png
 Foto: Youtube Originals

Hjernen tager skade

Under et interview onsdag forklarede Lovato desuden, hvilke hjerteskærende senfølger, hun må leve med hver dag, på grund af episoden i 2018.

- Jeg blev hjerneskadet, og jeg slås stadig med effekterne af det i dag. Jeg kører ikke bil, fordi der er blinde pletter for mit syn.

I det hele taget er det gået hårdt ud over sangerindens syn, og hun har i lange perioder svært ved at læse.

https://imgix.seoghoer.dk/demi.jpg
 Foto: MEGA

- Jeg har haft ni liv. Ligesom min kat, forklarer den unge sangerinde (Foto: MEGA)

Det er Michael D. Ratner, som før har stået bag store stjerneportrætter, der instruerer Demis ”dans med djævlen”. Han er også manden bag dokumentaren om Justin Bieber.

Ifølge Billboard har de første to afsnit af de i alt fire premiere den 23. marts – og den vil være gratis tilgængelig på Lovatos egen Youtube-kanal.

Sponsoreret indhold