Kendte 22. juni

Christiane efter tabet: Svært at se sin krop

Christiane Schaumburg-Müller bliver mindet om sin sorg, hver gang hun ser sin krop i spejlet
Christiane Schaumburg-Müller

Christiane Schaumburg-Müller delte i weekenden hjerteskærende opslag, hvor hun fortalte om tabet af sin anden søn. 

Foto: Hanne Juul

I fredags satte Christiane ord på sin sorg over tabet af sin og sin forlovede Daniel Åxmans første fælles søn, Columbus, som hun mistede i starten af juni.

Her fortalte den tidligere ”Vild med dans”-vært, at hun ikke er ked af det hele tiden - at sorgen kommer og går.

- ­Sorg er jo meget personligt og følsomt. For mig kommer og går den. Jeg kan høre en sang, der gør rør mig, og så kommer det pludselig væltende. Eller jeg kan finde babyting, jeg allerede havde købt i en skuffe og få et stik i maven, skrev hun blandt andet i sin rørende story.

 

Her fortalte hun også, at hun så det som en smuk ting, at hun nu var blevet forælder sammen med sin kommende mand – at de havde en fælles søn, og at oplevelsen havde forbundet dem endnu tættere end før, og at hun egentlig er glad af natur og en sand livsnyder.

I dag overmandede sorgen hende, fortæller hun åbenhjertigt i en story.

- Velkommen til gråvejrsdagen. Jeg vågnede egentlig glad som jeg plejer, men så skulle jeg lige prøve, om jeg kunne passe mine mest løse jeans. Og det kunne jeg ikke, fortæller hun om oplevelsen, der fik hende til at føle sig som en skumfidus, der skulle presses ned i et for stramt hylster.

 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og så trak den sorte sky ind over hendes ellers lyse sind.

- Pludselig blev jeg opgivende og megaked af det. Vil bare gerne have, at det hele er normalt, og det er det bare ikke. Jeg vil ikke mindes om det, der ikke blev, hver gang jeg kigger på min nøgne krop. Eller åbner skabet, skriver hun ærligt og fortsætter:

- Elsk din krop, vær god ved den. Let nok at sige – svært at føle, fortæller Christiane, som klæder sig strategisk på, så hun kan maskere sin krop. De løse t-shirts får også hende selv til at glemme den ubarmhjertige virkelighed.

- Jeg har selvværd nok. Og realitetssans nok til at vide, at jeg ser pissegodt ud – er født under en heldig stjerne, når det kommer til udseende. Men jeg er også bare et helt normalt uperfekt/perfekt menneske, hvis verden også er sort engang i mellem, skriver ”ChriChri”-skønheden og viser en række billeder frem fra både før graviditeten og efter.

 

Kort efter hun mistede Columbus, gik hun i skarp træning for at komme tilbage i form. For graviditeten har taget hårdt på hende med kvalme og opkastninger i månedsvis.

- Jeg er totalt kampklar på at få noget styrke tilbage i min krop. Dels fordi jeg jo tænker, at hvis jeg er så heldig at blive gravid igen, så kan jeg muligvis se frem til igen at blive sygemeldt og skulle være så syg i mange uger. Det tærer virkelig meget på kroppen, og det var virkelig hårdt at gå igennem, har hun tidligere fortalt.

Og parret har langt fra opgivet drømmen om et fælles barn, så kroppen skal være stærk til endnu en benhård graviditet. 

Sponsoreret indhold