Kendte17. juni 2022

Christiane sætter ord på sorgen: - Noget af det smukkeste

Christian Schaumburg-Müller taler ud om tabet af sin og Daniel Åxmans lille søn
Christiane Schaumburg-Müller
 (Foto: Martin Høien)

For et par uger siden delte Christiane Schauburg-müller den hjerteskærende nyhed, at hun og hendes forlovede Daniel Åxman havde mistet deres søn.

Blot fem måneder henne i graviditeten fødte hun deres første fælles barn, som har fået navnet Colombus.

Nu sætter hun ord på sorgen, som for evigt er flyttet ind hos hende, i en Instagram-story.

- Sorg er jo meget personligt og følsomt. For mig kommer og går den. Jeg kan høre en sang, der gør rør mig, og så kommer det pludselig væltende. Eller jeg kan finde babyting, jeg allerede havde købt i en skuffe og få et stik i maven, skriver den tidligere tv-vært og fortæller, at hun ikke er ked af det hele tiden, fordi hun midt i sin største sorg er blevet ramt af en kæmpe kærlighedsrus til sin forlovede, familien og livet.

- Det, min kæreste og jeg gennemgik har forbundet os mere end nogensinde. Og midt i alt det tragiske oplevede vi også noget af det smukkeste. Vi blev forældre til en lille dreng. Sammen. Den dag. Det var enormt rørende. Sårbart. Blottende og forenende. Livet er smukt, skriver hun i den ene af to lange stories.

Livet fortsætter, og det gør sorgprocessen også. Og det, der holder hende kørende, er hendes enorme kærlighed til livet, sin søn, familien og vennerne.

Den forestående sommerferie giver hende et smil på læben. Sønnen Constantin, som hun har fra ægteskabet med Liam O’Connor holder identitetskrisen fra døren. For hun er allerede mor, forklarer hun i storyen.

- Som jeg har sagt før, har jeg svært ved at blive gravid og kender alt til den identitetskrise, der følger med, når man ikke kan. Men nu er virkeligheden, at jeg har en søn og to vidunderlige bonuspiger. Det giver trøst, skriver hun.

Christiane skriver endvidere, at hun føler det betryggende, at hun kan blive gravid. Så hun og Daniel opgiver ikke drømmen om endnu et fælles ønskebarn.

Sponsoreret indhold