Kendte4. juni 2022

Kæmpe sorg: Christiane Schaumburg-Müller har mistet sit barn

Christiane Schaumburg-Müller fortæller på instagram, at hun har mistet sit ufødte barn
Daniel Åxman og Christiane Schaumburg-Müller
Christiane og Daniel har mistet deres lille søn i uge 21.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Det var en lykkelig Christiane Schaumburg-Müller, der tilbage i april afslørede, at hun og kæresten Daniel Åxman ventede en lille efterårsbaby.

Nu afslører "Vild med dans"-værten, at hun på tragisk vis har mistet parrets ufødte barn.

- I 21 uger bar jeg dig i maven - ventede så ængsteligt på at få dig i mine arme. Du blev til i kærlighedens tegn og fra dag 1 af graviditeten har vi elsket dig og ventet på dig med længsel. Halvvejs blev dit stoppested og i torsdag fødte jeg dig - den fineste dreng. Du er en stjerne på himlen nu. Smukkeste du, skriver en knust Christiane på instagram, hvor hun har delt tre billeder - deriblandt et billede fra hospitalet.

- SORG tynger vores hjerter og ligenu prøver jeg at navigerer i det følelsesmæssige hul og kaos i min krop. Smerten og sårbarheden er en konstant, skriver hun videre.

Erhvervsmanden Daniel Åxman og Christiane Schaumburg-Müller fandt sammen i januar 2020, efter en af hendes veninder satte dem op på date.

Christiane Schaumburg-Müller og Daniel Åxman i februar, da de deltog i premieren på den nye James Bond-film.
Christiane Schaumburg-Müller og Daniel Åxman i februar, da de deltog i premieren på den nye James Bond-film.
 Foto: Dan Mariegaard

I marts i år blev parret forlovet, og en måned senere afslørede de så, at der var en baby på vej. Desværre har parret nu mistet deres lille, ufødte søn.

Midt i sorgen finder parret styrke i hinanden og alle dem, der er omkring dem:

- Heldigvis er vores Anker vores 3 elskede sammenbragte børn og vores stærke kærlighed til livet og hinanden. Drømmen om en fremtidig familie forøgelse er ikke slut - og ligenu skal der fokuseres på det smukke vi har, for at kunne komme tilbage og finde styrken til at kæmpe for det vi så højt ønsker, skriver Christiane på instagram.

Sponsoreret indhold