Kendte 14. juni

Efter uønsket abort: Mærket Christiane Schamburg-Müller kæmper

I knap seks måneder bar Christiane Schamburg-Müller på det barn, som hun for nylig mistede. Nu kæmper tv-skønheden for at komme ovenpå igen
Christiane Schamburg-Müller

Christiane Schaumburg-Müller arbejder hårdt med sig selv efter den uønskede abort.

Foto: Hanne Juul

Lidt under to uger er der gået, siden Christiane Schamburg-Müller og hendes forlovede Daniel Åxman mistede deres ufødte barn.

Men allerede nu er den tidligere "Vild med dans"-vært indstillet på at komme tilbage til livet.

Udover at være i dyb sorg, så har Christianes krop også taget sine slag. Derfor har hun nu besluttet sig for at komme tilbage i topform.

- Jeg er totalt kampklar på at få noget styrke tilbage i min krop. Dels fordi jeg jo tænker, at hvis jeg er så heldig at blive gravid igen, så kan jeg muligvis se frem til igen at blive sygemeldt og skulle være så syg i mange uger. Det tærer virkelig meget på kroppen, og det var virkelig hårdt at gå igennem, fortæller hun på sin Instagram-story.

Næsten seks måneder nåede Christiane at være gravid, og undervejs har hun kæmpet en hel del med sygdom og opkast.

- Det er også derfor, at jeg lige nu stå med en krop, der er fuldstændig afkræftet, og jeg skal have bygget min styrke op igen.

 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De mentale sår kan være sværere at hele på egen hånd, men når det kommer til det fysiske, tager Christiane nu sagen i egen hånd.

- Udover det har jeg en krop, der er mærket af at have været gravid i næsten seks måneder, og den er mærket, siger hun.

Efter tabet af det ufødte barn har tv-darlingen kæmpet med blødninger fra der, hvor moderkagen sad, og hun er også begyndt at tage piller, som skal stoppe hendes mælkeproduktion.

Christiane er meget opmærksom på sin krop, og hun har derfor rådført sig med sin læge, inden hun nu er begyndt at genoptage sine gå- og løbeture samt styrketræning.

 

- Man må hjertens gerne begynde at træne sin krop igen så småt, det er kun kun godt. Jeg har prøvet at gå nogle lange ture, og nu skal jeg tilbage til noget styrketræning, hvor vi starter stille og roligt, slår hun fast i sin Instagram-story.

I videoerne fortæller Christiane også, ligesom hun har gjort klart tidligere, at hun fortsat ønsker og drømmer om at blive gravid igen. 

Sponsoreret indhold