Kendte 13. maj 2019

- Christian er så ked af det at jeg er bekymret for hans helbred

Christian Kjærs kone fortæller, at Christian Kjær er så ked af det, at hun frygter for hans helbred. Årsagen er, at den 76-årige nu tidligere kammerherre er blevet frataget titler og ridderkors, efter han tidligere på året modtog en betinget fængselsstraf
(Foto: Dan Mariegaard)

Det tærer særdeles hårdt på Christian Kjær, at kongehuset har frataget ham både titler og ridderkors.

Det fortæller hans hustru, den 27 år yngre Susan Astani, i et længere opslag på Facebook:

- Christian er så ked af det at jeg er bekymret for hans helbred, indleder hun opslaget.

Degraderingen og fratagelsen af de forskellige titler og kors er en direkte konsekvens af, at Christian Kjær tilbage i marts blev dømt i byretten for at have påkørt en trafikofficial med lav fart nær sit hjem i Hørsholm.

Retten i Lyngby straffede dengang Christian Kjær med en betinget fængselsdom på 30 dage, ligesom retten fratog ham kørekortet i et år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Desuden modtog han en bøde på 10.000 kroner.

Om dommen siger Susan Astani i sit Facebook-opslag:

- Christian blev dømt alene på baggrund af 2 personers påstand mod en! Ingen er kommet til skade. Intet er sket. Hele den her show handlede kun om en uenighed om Christian skulle bakke tilbage i en vej som ligger op til motorvejen uden udsyn eller at vende om og køre tilbage. Christian har begået den stor kriminelle handling at han har valgt at vende om i stedet for at bakke tilbage, skriver Susan Astani i sit opslag på Facebook.

Sponsoreret indhold