Kendte 9. juni 2019

Charlize Theron: Single og klar

Et godt skæg, evnen til at holde hende ud og god humor er nogle af kravene, som Charlize Theron har til en ny mand.
(Foto: MEGA)

Hun har en strålende karriere med bl.a. en Oscar i 2004 for ”Monster” på sit cv efter utallige år i filmbranchen. Hendes seneste film ”Long Shot” er en romantisk komedie – og selv er Charlize Theron, 43. helt klar til at finde kærligheden igen.

Den sydafrikanske stjerne adopterede sine to børn, Jackson på nu syv år og August på nu tre år, i 2012 og 2015, og hun har ikke datet, siden for-holdet til skuespillerkollegaen Sean Penn, 58, gik i stykker i 2015. Hun var sammen med Penn i omkring halvandet år, og der var ikke noget drama omkring bruddet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: MEGA)

Det gik ikke mellem Sean Penn og den smukke stjerne. De afbrød forlovelsen og gik fra hinanden i 2015. (Foto: MEGA)

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter det koncentrerede hun sig 100 procent om sine børn:

– Jeg opfostrer to små børn, og det tager al energi i éns liv. De har brug for én til alt, og jeg er singlemor med en barnepige, så det er ikke, fordi jeg har tonsvis af hjælp. Men jeg ville så gerne være mor, og det er noget, jeg nyder, lyder det fra hende til engelske Mirror.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: MEGA)

Børnene Jackson på syv og August på tre år betyder alt for skuespilleren. Tidligere i år fortalte Charlize, at Jackson ikke længere vil kaldes en dreng, da hun føler sig som en pige. Og sådan opdrager hun nu sit ældste barn. (Foto: MEGA)

En skæg mand med skæg

Nu vil Charlize Theron dog gerne i gang med datinglivet igen.

– Jeg har været single i årevis. En eller anden skal gro et par (et par kugler, red.) og tage sig sammen. Jeg er helt chokerende meget ledig, siger hun og fortsætter:

– Jeg er begyndt at være mere åben for måske at finde mit livs kærlighed. Min mindste kan bedre tage sig af sig selv nu, så jeg har tid til at åbne mere op. Jeg leder i bund og grund bare efter et godt menneske, afslører Charlize om sin kommende partner.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: MEGA)

– Jeg står op kl. 4 om morgenen for at dyrke kampsport. Jeg kan ikke lade være, fortæller den smukke skuespiller – og det er også noget, som en ny mand må lære at leve med. (Foto: MEGA)

Hun understreger, at selv om hun bor i en lækker villa i L.A., så har hun benene solidt plantet på jorden.

– Jeg lever faktisk et meget, meget enkelt liv. Jeg kræver ikke særlig meget. Jeg har boet i det samme hus i 25 år, og jeg har ikke flere boliger. Jeg har det ene – og jeg har ikke nogen ansat. Jeg kan godt lide at lave det hele selv, forklarer hun.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: MEGA)

Hun vandt en Oscar for sin rolle som morder i ”Monster” i 2004. Også i virkeligheden har hun haft vold tæt inde på livet. Det endte med, at hendes mor skød og dræbte Charlizes voldelige far. – Min mor gjorde det, hun skulle, har skuespilleren sagt om episoden. (Foto: MEGA)

Kravet til en kommende mand er ligetil:

– Jeg vil have det sjovt, og jeg vil grine. En mand, der kan få et godt skæg – det kan jeg godt lide. Jeg vil ikke have en fyr, der ikke kan gro et godt skæg. Ikke de der, hvor der er lidt hist og her – det er jeg ikke så meget til.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: MEGA)

Hun er bedst kendt som blondine, men for tiden er sydafrikaneren brunette. (Foto: MEGA)

Flere forhold

Gennem årene har der været rygter om masser af romancer med nogle af Hollywoods hotteste skuespillere. Hun har været kædet sammen med Brad Pitt, Ryan Reynolds og Keanu Reeves, men hvis det var reelle forhold, blev de ikke til noget rigtigt seriøst.

Skuespilleren har dog haft flere seriøse forhold – fra 1998 til 2001 var hun sammen med Third Eye Blind-sangeren Stephan Jenkins.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: MEGA)

Fra 1998 til 2001 dannede hun par med sangeren Stephan Jenkins, 54. (Foto: MEGA)

I 2001 mødte hun skuespilleren Stuart Townsend, og de var sammen til 2010 – og boede sammen både i Los Angeles og i Irland, hvor Townsend er fra.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: MEGA)

Stuart Townsend, 46, og Charlize var sammen i årevis – og han var med til at fejre hendes Oscar i 2004. (Foto: MEGA)

Hun nåede at blive forlovet med Sean Penn i løbet af deres forhold, som varede fra december 2013 til juni 2015.

Hvem Charlizes næste store kærlighed bliver, vil tiden vise – men et skæg og masser af humør skal være nogle af hans egenskaber.

Sponsoreret indhold