Hollywood19. april 2018

Charlize Theron tog over 20 kg på: Jeg fik en depression

Charlize Theron tog knap 23 kg på i forbindelse med sin rolle i filmen "Tully", og vægtøgningen ramte hende hårdere end ventet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.20882796.jpg
 Foto: All Over Press

Hun er en af Hollywoods største skønheder, men en stor vægtøgning sendte 42-årige Charlize Theron helt ned i kulkælderen.

I sin seneste film "Tully" tog hun knap 23 kg på, og det gik hende mere på, end hun troede.

I "Tully" spiller hun en udmattet mor, og det store indtag af usund mad påvirkede hendes psyke meget.

- Det var en kæmpe overraskelse for mig. Jeg blev ret hårdt ramt af en depression. Ja, for første gang i mit liv spiste jeg så meget forarbejdet mad og drak alt for meget sukker. Jeg var ikke sjov at være i selskab med under indspilningerne af filmen, fortæller Charlize Theron til People.

Til at starte med følte Theron, der er mor til adoptivbørnene Jackson og August, sig som "et barn i en slikbutik", da hun skulle tage på i forbindelse med rollen.

- Det var sjovt at tage hen på In-N-Out (amerikansk fastfood-kæde, red.) og få morgenmad og to milkshakes, fortæller den Oscar-vindende skuespiller til People.

- Men efter tre uger var det ikke sjovt længere. Det er som om, du bliver træt af at spise så store mængder mad, og så bliver det bare et job, forklarer den sydafrikanske skønhed.

Skuespilleren blev endda nødt til at sætte alarmer på sin telefon, så hun kom op på det rette kalorieindtag.

- Jeg skulle bogstaveligt talt stå op klokken to om morgenen, og så fik jeg en kop kold macaroni med ost, der lå lige ved siden af mig, fortæller Theron til People.

- Jeg vågnede og spiste det bare... Jeg stoppede det ned i halsen på mig selv. Det er hårdt at opretholde sådan en vægt, slår skuespilleren fast.

Skuespilleren tog så meget på, at hendes to år gamle datter August var overbevist om, at hendes mor var gravid.

- Min mindste var overbevist om, at jeg havde en baby i maven, siger Theron.

- Mine børn henviser stadig til denne film som den film, hvor mor havde en stor mave, tilføjer hun.

Det værste af det hele var - ifølge Theron selv - da hun skulle tabe de 23 overskydende kilo.

- Det er der ikke noget sjovt ved. Det tog omkring halvandet år. Det var en lang, meget lang rejse, slår skuespilleren fast, der er overbevist om, at alderen også er en faktor.

- Jeg var bekymret, for det tog virkelig lang tid, siger Theron om vægttabet.

I 2003 spillede Charlize Theron hovedrollen i filmen "Monster", hvor hun tog 13 kg på. Hun endte med at høste en Oscar-statuette for sin skuespilpræstation.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/8.00340156.jpg
 Foto: All Over Press

Charlize Theron i "Monster" fra 2003. Foto: All Over Press

- I "Monster" snackede jeg ikke bare i fem dage og havde det fint. Din krop som 27-årig er en smule anderledes, end når din krop er 43, og det gjorde min læge klart for mig. Du er 42, tag det roligt, du er ikke døende, alt er godt, fortæller Charlize Theron til People.

Sponsoreret indhold