Hollywood2. august 2008

Charlize Theron: Mor skød far

Skuespilleren, der i øjeblikket er aktuel i filmen ”Hancock”, havde en hård barndom, hvor hun oplevede vold i hjemmet
Charlizes hårde barndom, har gjort hende stærk og målrettet
Charlizes hårde barndom, har gjort hende stærk og målrettet
 Foto: All Over

Smukke Charlize Theron har en uhyggelig fortid. Da hun var teenager, skød og dræbte Charlizes mor hendes far i selvforsvar.

De hårde oplevelser i barndomshjemmet, gjorde Charlize selvstændig og målrettet. Desuden har moderen lært hende, at man er ansvarlig for sit eget liv. Derfor går hun målrettet efter at opnår sine mål og drømme.

- Min mor har altid sagt, til mig, at jeg selv måtte stå til ansvar for mit eget liv. Hvis jeg rodede mig ud i ballade, var det min egen opgave at løse problemerne, fortæller Theron, da SE og HØR mødte hende .


Allerede som 16-årig rejste Charlize selv til Sydafrika, og folk hun mødte undrede sig over, hvor hun fik modet fra til at rejse alene rundt i verden i så ung en alder.

- Mit eneste svar er, at det var, fordi jeg havde nogen, som troede på mig, og som bad mig kæmpe for de drømme, jeg havde. Der var mange problemer derhjemme, men jeg er taknemlig for, at mine forældre alligevel formåede at være så gode til at vejlede mig. Jeg er vokset op med masser af regler, men jeg fik samtidig en god forståelse for min egen værdighed og det at have respekt for mig selv. Og det er sgu vigtigt, fortæller Charlize Theron.

Sponsoreret indhold