Hollywood8. marts 2018

Charlize Theron: Min mor skaffer marihuana til mig

Den smukke skuespillerinde afslører, at det er hendes egen mor, der køber marihuana til hende
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/30.2861425.jpg
 Foto: All Over Press

42-årige Charlize Theron er netop nu aktuel i filmen "Gringo", hvor hun spiller en forretningskvinde, der vil sælge marihuana på pilleform.

Da hun i den anledning var gæst hos talkshowværten Jimmy Kimmel, afslørede skuespilleren, at hun selv popper piller med marihuana, og at det er hendes egen mor, der leverer dem direkte til døren. Det skriver People.

Køb af marihuana er lovligt i delstaten Californien, og derfor besluttede Charlize Theron og hendes mor, der begge lider af søvnproblemer, for at give den medicinske marihuana et forsøg.

- Jeg er altid klar på at prøve alt. Du lever kun én gang, hvorfor ikke?, lyder det fra den Oscar-vindende stjerne, da hun for nylig gæstede Jimmy Kimmel.

- Jeg troede, at jeg skulle være den ansvarlige og skaffe det, fortæller Theron, der er mor til to.

- Sidste uge dukkede hun (moderen, red.) op i mit his, hun kørte bogstaveligt talt ud i sit tennistøj og købte mig en lille æske og efterlod den på mit køkkenbord, beskriver skuespilleren.

- Hun sagde: "Så jeg fik nogle med blåbær betrukket med chokolade, men hvis du vil have noget, der virkere hurtigere, så skal du gå efter minttabletterne, som du sutter på, de virkere hurtigere, genfortæller Charlize Theron om sin "pusher-mor".

Skuespilleren afslører også, at den medicinske marihuana har den ønskede effekt og har hjulpet på nattesøvnen.

- Det virker helt sikkert, det er fantastisk, lyder lovprisningerne fra stjernen, der dog ikke vil dele sin "dealer":

- Du kan ikke få hende, hun er kun min.

Hos Jimmy Kimmel afslører den sydafrikanske skønhed også, at hun grundet tidligere dårlige erfaringer havde taget en pause fra fjolletobak:

- Otte år fast med marihuana og min kemi (i hjernen, red.) ændrede sig bare en dag. Jeg kunne sidde bomstille foran køleskabet i otte timer, genkalder hun.

- Jeg kunne ikke tale og var bare ikke sjov mere, så jeg blev nødt til at stoppe.

Filmen "Gringo" har endnu ikke nogen planlagt dansk premiere.

Sponsoreret indhold