Kendte 7. august 2019

Channing Tatum: Jeg tager en pause

"Magic Mike"-stjernen Channing Tatum kommer med en overraskende udmelding på Instagram
Foto: All Over Press

Han har smeltet mange hjerter og formentlig fugtet endnu flere trusser - især i sin tid som mandestripper og senere som strippende skuespiller i "Magic Mike"-filmene. Men nu kommer vi til at se lidt mindre til den populære Channing Tatum.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Stjernen er nemlig kommet med en meget overraskende udmelding på Instagram: Han føler sig uinspireret og har gjort det i flere år. Derfor vil han holde en pause både fra Instagram og andre sociale medier, så han kan få sin mojo tilbage.

  • - Jeg holder en pause og går af de sociale medier for en stund. Jeg har prøvet at blive inspireret og at skabe noget igen. Og for at være ærlig, så føler jeg ikke rigtigt .. eller jeg har i hvert fald ikke følt mig særlig kreativ på sociale medier de sidste par år, skriver stjernen.

  • Desværre fortæller han ikke, om og hvornår han vender tilbage til sine følgere igen, men han håber, at det kommer til at ske på et tidspunkt.

  • - Jeg vil gå ud og bare være i den virkelige verden i et stykke tid uden min telefon. Jeg kommer sikkert tilbage igen på et tidspunkt. Men hvis jeg gør, vil jeg have en retning eller et klart mål for, hvorfor jeg er her (på Instagram, red.), og hvad jeg lægger ud. Elsker jer! Vi ses om et stykke tid! Chan.

  • Her på redaktionen krydser vi fingre for, at Channing Tatum hurtigt finder sin kreativitet frem igen, så han kan komme tilbage til at dele billeder med sine følgere på sociale medier.

  • li.li1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545}
    ul.ul1 {list-style-type: hyphen}

    Sponsoreret indhold