Kendte7. juni 2019

Jessie J vil starte familie med Channing Tatum: Håber på et babymirakel

Den 31-årige sangerinde, der er kærester med "Magic Mike"-stjernen Channing Tatum, indrømmer, at hun er skruk, efter hun et blevet mentor i "The Voice Kids"
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/channing_tatum_og_jessie_j.jpg
 (Foto: MEGA)

Jessie J er mentor i "The Voice Kids", og det har medført, at hun er mere skruk, end hun tidligere har været - og at hun håber på at starte sin egen familie.

Jessie J er kærester med Channing Tatum, og hun fortæller til The Mirror, at hun tror på mirakler - for det er nok desværre et mirakel, som skal til, hvis de to skal stifte en familie sammen.

I november åbnede Jessie nemlig op om den smerte, hun oplevede, da hun i 20'erne fik at vide, at hun nok aldrig ville kunne få børn på den naturlige måde. Det gjorde på scenen i Royal Albert Hall i London.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega380461_001.jpg
 Foto: MEGA

Jessie og Channing på gaden i London (foto: MEGA)

Men tro flytter som bekendt bjerge - og det er slet ikke forbudt at tro på et mirakel. Og det er netop dét, Jessie gør:

- Jeg tror stadig på mirakler. Og som kvinder ved, så sker det ikke bare - det er en process. Det var ikke for at få sympati, at jeg talte om det - og det er det stadig ikke - det er bare for at være åben omkring det, siger hun til mediet.

Her fortalte hun videre, at det et meget givende for hende at være omkring så mange børn, som hun er som mentor i tv-showet.

- Børnene i showet er så inspirerende, og jeg følger mig så heldig, at jeg er en del af showet, siger hun.

Efter at Jessie åbnede op på scenen, fortalte Channing, at han var meget stolt af sin kæreste - og han synes, at det var modigt, at hun åbnede op omkring det.

Channing var tidligere gift med Jenne Dewan i ni år, og sammen har de datteren Evelyn.

Om Jessie og Channing en dag skal være mor og far melder historien ikke noget om endnu - men det lader til, at Jessie i hvert fald håber på et babymirakel.

null

Sponsoreret indhold