Kendte 2. maj 2019

Mums! Channing Tatum deler nøgenbillede i badet

Veldrejede Channing Tatum spredte glæde blandt sine mange Instagram-følgere, da han onsdag delte et nøgenfoto af sig selv i badet
(Foto: MEGA)

Den amerikanske skuespiller og ”Magic Mike”-stjerne Channing Tatum kan gøre de fleste kvinder ellevilde.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og ellevilde blev kvinderne formentlig og så, da de så stjernens seneste foto på Instagram.

Onsdag delte den 38-årige stjerne nemlig et nøgenfoto af sig selv i badet – til stor glæde for en stor del af hans over 17 millioner følgere.

Til billedet afslørede Channing Tatum også, at det var hans kæreste Jessie J, der agerede nøgenfotograf, da billedet skulle tages.

Og så fortalte han også, at det var som følge af et tabt væddemål med kæresten, at han så sig nødsaget til at smide hver en trevl.

- Jeg tabte et spil klodsmajor til Jessica Cornish. Taberen (mig) skulle dele et billede, som den anden (Jessica Cornish) havde valgt… smh (shaking myg head, red.) og fml (fuck my life, red.). Jeg spiller aldrig klodsmajor med hende igen, skriver den uheldige – men veldrejde – Channing Tatum.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: MEGA

Jessie J og Channing Tatum på gaden i London i marts 2019. Foto: MEGA

Først i sidste måned viste de sig sammen på gaden i London, og samme måned sendte Channing en vild kærlighedserklæring til kæresten på Instagram i anledning af hendes 31-års fødselsdag.

Sponsoreret indhold