Mums! Channing Tatum deler nøgenbillede i badet

(Foto: MEGA)

Den amerikanske skuespiller og ”Magic Mike”-stjerne Channing Tatum kan gøre de fleste kvinder ellevilde.

Og ellevilde blev kvinderne formentlig og så, da de så stjernens seneste foto på Instagram.

Onsdag delte den 38-årige stjerne nemlig et nøgenfoto af sig selv i badet – til stor glæde for en stor del af hans over 17 millioner følgere.

Til billedet afslørede Channing Tatum også, at det var hans kæreste Jessie J, der agerede nøgenfotograf, da billedet skulle tages.

Og så fortalte han også, at det var som følge af et tabt væddemål med kæresten, at han så sig nødsaget til at smide hver en trevl.

- Jeg tabte et spil klodsmajor til Jessica Cornish. Taberen (mig) skulle dele et billede, som den anden (Jessica Cornish) havde valgt… smh (shaking myg head, red.) og fml (fuck my life, red.). Jeg spiller aldrig klodsmajor med hende igen, skriver den uheldige – men veldrejde – Channing Tatum.

Channing og Jessie har været sammen siden efteråret, men det er først indtil for nyligt, at parret er blevet mere offentlige omkring deres forhold.

Artiklen fortsætter under billedet...

Jessie J og Channing Tatum på gaden i London.

Jessie J og Channing Tatum på gaden i London i marts 2019. Foto: MEGA

Først i sidste måned viste de sig sammen på gaden i London, og samme måned sendte Channing en vild kærlighedserklæring til kæresten på Instagram i anledning af hendes 31-års fødselsdag.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close