Kendte 24. august 2021

Caroline Fleming tager drastisk beslutning: Trækker stikket

Caroline Fleming har valgt at tage en drastisk beslutning og trækker derfor stikket som en offentlig kendt person
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Vi kender hende fra tv-programmer som ”Baronessen flytter ind”, ”Danmarks næste Top Model” og ”Ladies of London”, og vi har mødt hende utallige gange på den røde løber.

Men alt det er slut nu.

Nu afslører 45-årige Caroline Fleming nemlig, at hun trækker stikket som en offentlig person, og at hun i stedet vil have fokus på dem, der står hende allernærmest.

Det fortæller Fleming i et længere skriv på instagram.

Artiklen forstætter under billedet...

(Foto: Peter Grosen)

Det er slut med at være en offentlig person, afslører Caroline Fleming. Foto: Peter Grosen

”Mediernes søgelys og det at være eksponeret kommer med en høj pris. Den bryder jeg mig ikke om. Det har jeg faktisk aldrig gjort, da jeg inderst inde er et privat menneske, der på grund af omstændighederne har måttet give meget af mig selv, for at mit arbejde også kunne være personligt. En ofte svær balance”, skriver Caroline Fleming, inden hun altså fortæller, hun har valgt at trække sig tilbage.

I stedet vil Fleming nu bruge tiden på dem, der står hende nærmest, og også på ADHD-foreningen, som hun har engageret sig i, efter både hun og sønnen Nicholas – som hun fik med Nicklas Bendtner – fik diagnosen ADHD.

”Det er umuligt at forstå en person, medmindre man kender dem personligt, og jeg er ofte blevet misforstået og misfortolket i pressen. Det har været rigtig svært for mig, også på den røde løber. Det evige smil og nogle gange en dialog, som jeg aldrig har været komfortabel i. Det vil jeg ikke at udsætte mig selv for længere. Jeg har et håb og et inderligt ønske om at min person ikke skal udstilles mere, men at der i stedet kan være fokus på, hvad jeg arbejder med”, lyder det videre fra en ærlig Fleming.

Sponsoreret indhold