Kendte9. april 2021

Caroline Fleming stopper på ADHD-medicin: - Det er som at være på speed

Efter bare tre dage på medicinen ”Elvanse” har den tidligere baronesse valgt at droppe den specifikke behandling for i stedet lede efter alternative muligheder. Hun får det simpelthen for dårligt af den
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Caroline Flemings 287.000 følgere på Instagram har de seneste par dage kunne følge tæt med i hendes første møde med medicinsk behandling for ADHD – en diagnose hun fik stillet i en alder af lige nøjagtigt 45 år, 5 måneder og 8 dage.

Og det har bestemt ikke været nogen succes.

Tværtimod har det kostet søvnløse nætter, svedeture, og – når søvnen endelig indtraf – voldsomme mareridt.

- Jeg har desværre nu haft endnu en helt forfærdelig nat, jeg føler faktisk slet ikke, jeg har sovet, lyder det fra den tidligere baronesse og tv-kendis.

Og det er da netop også efter mørkets frembrud, at Fleming har haft svært ved at falde til ro.

- Jeg ved godt, de siger, at ADHD-medicin er som speed. Og der må jeg sige, at jeg faktisk har følt, at jeg har været på speed. Jeg har været fuldstændig gennemblødt, været nødt til at skifte sengetøj tre gange, været ind og ud af hvad der føles som en febersøvn.

I oktober sidste år kunne Caroline Fleming afsløre, at hendes søn Nicholas, som hun har sammen med Nicklas Bendtner, havde fået konstateret ADHD.

Virker for Nicholas

Og selvom mor og søn skal leve med den samme opmærksomhedsforstyrrelse, står det helt klart, at de ikke nødvendigvis har gavn af den samme behandling.

- Jeg ved godt, at vi er forskellige. Denne her medicin virker fantastisk for Nicholas. Men jeg tror, jeg må finde nogle alternative muligheder, fortæller baronessen sine følgere.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/20191026_dm_knaek_cancer_2019_047-1.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

I en alder af 45 år fik Fleming en ADHD-diagnose, som bestemt kom bag på hende.
(Foto: Dan Mariegaard)

Nu må Caroline Fleming i samarbejde med sin psykiater se sig om efter en anden form for behandling for den udbredte neuropsykiatriske lidelse. Selv nævner hun, at hun har været nysgerrig på især CBD-olie i denne forbindelse.

Lukke for lydene

Der var ellers store forventninger til lægemidlet ”Elvanse”, som Caroline for tre dage siden håbede, ville kunne ændre hendes liv.

- Tænk, at med denne medicin kan jeg måske se en hel film uden at rejse mig for at vaske gulv eller støvsuge eller ligge mine trøjer i farvekoordineret orden... Tænk, hvis denne medicin også kan lukke for lydene om natten... Tænk, hvis et lille knirk kunne lyde som blot et lille knirk og ikke en eksplosion. Tænk, hvis tankerne kunne være få og ikke føles som et 18 spors motorvej på fuld drøn, lød det på daværende tidspunkt fra forretningskvinden, som også er blevet ambassadør for ADHD-foreningen.

Sponsoreret indhold