Caroline Fleming afslører: - Jeg har ADHD

Foto: Dan Mariegaard

Det var en hudløst ærlig Caroline Fleming, der i oktober sidste år kunne afsløre, at hendes søn Nicholas, som hun har sammen med Nicklas Bendtner, havde fået konstateret ADHD. 

Nu - fem måneder senere - kan den 45-årige baronesse afsløre, at hun også selv har fået konstateret ADHD. 

- 45 år, 5 måneder og 8 dage har det taget mig at finde ud af, at jeg har ADHD, skriver Caroline Fleming i et længere Instagram-opslag onsdag eftermiddag.

- Jeg har haft alt for travlt med at have ADHD til overhovedet at skænke det en tanke.

- Diagnosen er stadig et meget nyt territorie for mig. I det øjeblik jeg delte diagnosen med mine tætteste veninder, sagde de med det samme: ‘Det har vi da vidst i mange år’.

I forbindelse med sin nye diagnose, er baronessen også blevet ambassadør for den danske ADHD Forening, ligesom hun også har fulgt et såkaldt forældretræningsprogram specifikt udviklet til forældre til børn med ADHD. 

- Programmet viser gode resultater i forhold til at reducere symptomer, der optræder hos børn med ADHD, har hun tidligere fortalt om forløbet.

- Det er jeg virkelig glad for, fordi det blev besluttet igår, at min lille dreng kun kan være i skolen i to timer om dagen, altså ti timer om ugen.

Se Caroline Flemings opslag her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close