Kendte19. november 2019

Bendtner og Carolines søn bruges i striden: Nicholas fanget i krydsilden

Den 8-årige søn Nicholas bliver brugt i den bitre kamp mellem Nicklas Bendtner og Caroline Fleming.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/caroline_fleming_martin_hoeien.jpg
 (Foto: Martin Høien)

Som om han ikke har været nok igennem.

Nicklas Bendtners blot 8-årige søn, Nicholas, blev skabt i den stormende romance mellem farmand og Caroline Fleming. Men mens mor lå i barselssengen, gik forældrene endegyldigt fra hinanden, og sønnen har siden set og oplevet mor og far i rygende uenighed. Nu bliver det måske endnu sværere at være den lille dreng – og forklaringen skal findes i farmands bog.

Det står rimelig klart, at forholdet mellem tv-baronessen og Bendtner lige nu er på nulpunktet. Og selv om Caroline forsøger ikke at lade det belastede forhold påvirke Nicholas' forhold til sin far, er det uundgåeligt, at det får en konsekvens for fremtiden. Det antyder Bendtner selv i sin meget omtalte bog "Begge sider".

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/nicklas_bendtner_og_nicholas.jpg
 (foto: Instagram (Nicklas Bendtner))

Lige siden Nicholas blev født, er det gået skævt mellem mor og far. Parret gik fra hinanden, mens Caroline Fleming stadig lå på barselsgangen. (Foto: Instagram (Nicklas Bendtner))

Aflyser aftaler

I "Begge sider" fortæller den danske fodbold-bad boy, at han fik besøg af baronesse-eksen, mens han sad med elektronisk fodlænke i sin lejlighed i København og skrev på bogen.

Mødet skulle egentlig handle om, hvornår Nicklas kunne få far-tid sammen med junior, men ifølge Bendtner kom snakken hurtigt til at handle om Carolines rolle i bogen – hun ønskede nemlig, at hun skulle omtales positivt.

– Så kender jeg hende igen. Hun bruger vores søn som gulerod, så jeg ikke fortæller sandheden om vores forhold – eller mangel på samme. Min sandhed har der aldrig været plads til, skriver Bendtner.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/nicklas_bendtner_foto_lars_h._laursen.jpg
 (Foto: Lars H. Laursen)

Farmand Nicklas Bendtner ærgrer sig flere gange i bogen "Begge sider" over, at han ikke får flere muligheder for at være sammen med sønnen. For tiden bor Bendtner, 31, i København, mens Caroline og Nicholas residerer i prins Joachims hus få kilometer nord for hovedstaden i Klampenborg. (Foto: Lars H. Laursen)

Bagefter aflyser Caroline Fleming da også et stort antal af de aftaler, forældrene nåede at lave.

– Det er klassisk Caroline. Hun viser lige, hvem der bestemmer. Jeg skal ikke tro, at hun er blevet medgørlig. Det bliver hun kun, hvis hun får præcis, hvad hun vil have, fortæller den knuste far.

Holdt i hånden hele natten

Det er ellers ikke, fordi at Nicholas ikke kan li' sin fars selskab. Tidligere i år overnattede han for første gang i sit liv hjemme hos papa.

– Det har han selv bedt om. Igen og igen, lige indtil Caroline har givet efter. Vi holder hinanden i hånden hele natten og har det i det hele taget hyggeligt, beskriver Bendtner.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/caroline_og_nicholas_tsl.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

– Der er en krudtugle gemt i min søn, selvfølgelig er der det, skriver den stolte far i sin bog. (Foto: Thomas Laursen)

Men tv-baronessens ønske blev ikke opfyldt, for det blev langtfra et positivt billede af skønheden fra Valdemar Slot, som Nicklas Bendtner tegner i sin bog.

Derimod har han tegnet den sandhed, hun ikke ønskede frem – og som hun ifølge Bendtner allerede i foråret var villig til at bruge sønnike til at presse ham til at skjule.

Sponsoreret indhold