Carla Mickelborg fik sammenbrud i "Far til fire": Derfor er jeg færdig som skuespiller

Carla Mickelborg i \

Carla Mickelborg i "Til middag hos"

Foto: TV3

Alt er ikke fryd og gammen, når man optager en familiefilm som "Far til fire". Det har den tidligere skuespiller Carla Mickelborg måtte sande.

I aftenens afsnit af "Til middag hos" afslører den smukke influencer nemlig, at det var en oplevelse under optagelserne til den sidste "Far til fire"-film, som har gjort, at hun har lagt skuespillerkarrieren bag sig.

- Jeg har taget et spring, fra virkelig tro at blive skuespiller var min store drøm, men så fandt jeg ud af, at jeg faktisk ikke var særlig glad. Jeg var vildt stresset, jeg havde ikke kreativ frihed. Det dræbte mig bare fuldstændig, og jeg følte mig aldrig god nok, fortæller Carla under middagsselskabet med Tommy Kenter, Louise 'Twerk Queen' Kjølsen og Johnny Hansen.

I stedet for at tone frem på det store lærred tjener den 30-årige skønhed nu sin penge som influencer og iværksætter. Og efter oplevelsen under optalgelserne til "Far til fire" kommer vi aldrig til at se hende i en film eller serie igen.

Se hele klippet her:

Artiklen fortsætter under videoen...

- Der skete simpelthen det, at i den allersidste film vi lavede, der kogte jeg fuldstændig over og fik nærmest et angstanfald, hvor jeg bare skreg. Jeg lavede sådan et primat skrig, hvor ’Lille Per’ måtte gemme sig bag en af bilerne, fordi han blev så forskrækket af, at jeg blev så rasende, afslører Carla.

Efter den voldsomme oplevelse valgte instruktøren på filmen at have en ret så arrogant tilgang til den pressede skuespiller. Ifølge Carla spurgte han hende bare, hvornår hun var færdig med at græde.

Hele det scenarie var det, som fik den blonde skønhed til at indse, at skuespillerhvervet ikke var skabt for hende.

Artiklen fortsætter under billedet...

Carla Mickelborg sætter sig til bord i "Til middag hos" med Tommy Kenter, Johnny Hansen og Louise 'Twerk Queen' Kjølsen (Foto: TV3)

- Det var fordi, jeg fik at vide, at jeg ikke var god nok, og at jeg havde lavet fejl igen. Og han sagde, ’hvornår er du færdig med at græde’, fordi jeg kom til at græde. Og det plejer jeg ikke at gøre, lyder det ærligt fra Carla.

Du kan se hele afsnittet af "Til middag hos" i aften klokken 19.00 på TV3.

Se Carla Mickelborg tale ud om hendes holdning til reklamer på de sociale medier:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close