Nyheder10. februar 2019

Ikke inviteret: Carla Mickelborg brød ind til Zulu Awards

Carla Mickelborg var ikke inviteret til Zulu Awards i 2010, men det holdte ikke barnestjernen tilbage for at komme med til fest
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/screen_shot_2019-02-10_at_09.11.35.png
 Foto: Thomas Laursen

Carla Mickelborg er et forbillede for mange unge piger, når hun giver råd om makeup og livstil på sin populære youtubekanal.

Men bag det smukke ydre gemmer der sig lidt af en stodder.

Den 30-årige Carla fortæller til SE og HØR, at hun tilbage i 2010 brød ind til Zulu Awards, da hun ikke havde fået en invitation.

- Back in the days, der brød jeg ind til Zulu Awards. Jeg løftede hegnet, gik ind, og så lod jeg som om, jeg var inviteret. Jeg ville bare så gerne med, lyder det fra Carla til Zulu Awards 19, hvor hun heldigvis var på gæstelisten.

Carla Mickelborg spillede i sine unge dage med i flere ”Far til fire”-film, og hun kender derfor mange, der var med til Zulu Awards tilbage i 2010.

Derfor var Carla sur over, at hun ikke var inviteret.

- Jeg ville gerne med. Jeg kendte alle, der var der, og jeg kendte alle på Zulu, så jeg var mega irriteret over, at jeg ikke var inviteret, fortæller Carla Mickelborg.

I år var Carla inviteret til Zulu Awards, og derfor har den blonde influencer ikke tænkt sig at lave nogen ulovligheder i forbindelsen med festen.

- Nej. Jeg prøver at holde det på et minimum, lyder det med et grin fra Mickelborg.

Hele showet bliver vist på Zulu klokken 20.50, hvor Pilou Asbæk er vært.

Se klippet nedenunder, hvor Carla fortæller om sin vilde Zulu Awards tilbage i 2010

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold