Kendte 6. juni 2019

Fans raser over Carla Mickelborg

Influenceren Carla Mickelborg er kommet i modvind på de sociale medier, da stjernen har lagt en video på YouTube, hvor hun fortæller, at hun har taget tre kilo på
Foto: Dan Mariegaard

Carla Mickelborg har skrevet en bog, som handler om, at man skal lære at elske sin krop.

Selvom den 30-årige influencer prædiker gode tanker om sin krop i bogen "Jeg elsker mig selv", så ser det ud til, at Carla gør det stik modsatte. 

Mickelborg har lagt en video op på sin YouTube-kanal, hvor hun beretter om, at hun er trist over, at hun har taget tre kilo på. 

Og det er ikke faldet i god hos hendes følgere. 

Nu forklarer Carla Mickelborg, at hun er i en proces, hvor det handler om, at hun skal elske sig selv, men det til tider kan være svært. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det fortæller hun til Ekstra Bladet

- Jeg ser det som en "ongoing" proces, som måske aldrig slutter, lyder det fra stjernen. 

Mickelborg fortæller ligeledes i interviewet, at hun redigerer sine billeder, inden hun lægger dem på Instagram.

Barnestjernen har tidligere kæmpet med en spiseforstyrelse, men har lært at leve med den. 

- Jeg opdagede for to dage siden, at jeg havde taget tre kilo på, og så delte jeg det på min story, hvor jeg sagde: "Selvom jeg har skrevet en bog om det her emne, er der stadig nogle problemer, der godt kan vende tilbage, men jeg er blevet så bevidst om det nu, at jeg sætter ind med det samme og siger: "Ja, det kan være, du har taget tre kilo på, Carla, men det gør dig ikke til et dårligere menneske, og du skal måske bare smide din vægt ud". Så jeg delte bare min egen proces, siger Carla. 

Sponsoreret indhold