Kendte 27. marts 2019

Cardi B chokerer

Cardi B har chokeret fans verden over, efter hun har indrømmet, at hun før i tiden har bedøvet og bestjålet mænd
Foto: MEGA

Man skal passe på, hvad man siger på de sociale medier. Det må Cardi B nok sande, efter hun på en Instagram Live session kom med en ret vild indrømmelse. Det skriver flere medier, blandt andet Metro.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Rapperen rasede over, at folk bliver ved med at hævde, at hun ikke fortjener sin succes, og en lettere frustreret Cardi B sagde så:

- De må have glemt alt det lort, jeg gjorde for at overleve. Jeg måtte strippe. Jeg måtte sige: "Okay, du vil kneppe mig? Yeah, yeah, yeah, lad os tage på det her hotel". Og jeg bedøvede dem, og jeg berøvede det. Det var, hvad jeg plejede at gøre, sagde rapperen i sin live. 

Og dét har fået nu fået internettet til at eksplodere, hvilket har fået Cardi til tasterne på sin Instagram-profil. I et opslag skriver hun:

"Jeg ser, at en live-video, jeg lavede for tre år siden, er poppet op igen. En live, hvor jeg taler om ting, jeg gjorde før i tiden, rigtig eller forkert, som jeg følte, at jeg var nødt til for at overleve. Jeg har aldrig sagt, at jeg er pefekt eller kommer fra en perfekt verden med en perfekt fortid. Jeg fortæller altid sandheden. Jeg ejer altid mit lort", skriver Cardi i opslaget. 

Rapperen er ikke færdig, og hun sætter et par ord på, hvilke mænd, det primært gik ud over.  

"Det var sørgerlige valg, men jeg gjorde, hvad jeg var nødt til at gøre for at overleve. Mændene jeg talte om, var mænd, som jeg datede, som jeg var involveret med, mænd, som var villige og bevidste om det hele. Jeg har en fortid, som jeg ikke kan ændre på. Det har vi alle" 

Det er nok op til den enkelte at tolke på, om opslaget skal ses som en slags undskyldning, for Cardi undskylder ikke direkte. Til opslaget skriver hun: 

"Alt, hvad jeg kan gøre, er at være bedre for mig selv, min familie og min fremtid" 

Cardi B springer i øvrigt snart ud som skuespiller i filmen "Hustlers", der handler om en flok strippere, der stjæler fra rige mænd. Det er blevet spekuleret i, om Cardi vil bruge sin fortid som stripper i filmen, men det er så åbenbart ikke det eneste, hun kan bruge. 

Indrømmelsen beviser, at hun rent faktisk også har erfaring med at frarøve bedøvede mænd deres ejendele, så dét kan hun måske også bruge. 

Sponsoreret indhold