Droppede retten: Cardi B risikerer fængsel

Foto: MEGA

Rapperen Cardi B kan risikere at skulle tilbringe noget tid på få kvadratmeter og meget hårde gardiner.

Den 26-årige energibombe kan nemlig ryge i fængsel, hvis hun ikke møder op i retten på fredag den 7. december. Det skriver mediet Hollywood Life.

Cardi B, som har det borgerlige navn Belcalis Almanzar, mødte ikke op til hendes retssag i går, og det gjorde ifølge mediet dommeren så rasende, at hun sagde, at rapperen altså kan ryge i brummen, hvis hun ikke dukker op næste gang.

I stedet for at være i retssalen i New York valgte den barmfagre hitmager at være solbeskinnede Miami for at være vært ved et kunstshow, der hedder Art Basel.

Stripperslagsmål

Den tidligere stripper og nuværende sangerinde og rapper skulle i retten i forbindelse med en sag, der skete den 29. august i år.

Her valgte Cardi B at tage på stripklub, selvom hun halvanden måned forinden havde født sin datter Kulture.

Mangler du den perfekte julegave? Lige nu har vi et særligt julegavetilbud, hvor du kan få fem numre af SE og HØR for bare 150 kroner!

I stedet for at bruge tid på at amme lille Kulture og synge godnatsange, tog den nybagte mor angiveligt taktstokken i et voldeligt overfald på stripklubben.

En talsperson fra New Yorks politi fortæller til CBS, at Cardi B, blandt andet beordrede nogen fra sit følge til at smide en stol efter en person inde på stripklubben.

Kilder fortæller til sladder-sitet TMZ, at Cardi B har haft en langvarig strid med den kvindelige bartender, Jade, på Angels Gentlemen's Club, og at det var Jade og hendes søster Baddie G, der var mål for stolen.
 
Årsagen til Cardi B's vrede mod søstrene skal angiveligt være, at Cardi er af den overbevisning, at hendes kæreste og faderen til hendes barn, rapperen Offset, har været i seng med Jade, mens han var sammen med Cardi B.
Cardi B og Offset optræder sammen
Cardi B og hendes mand, rapperen Offset, optræder sammen ved iHeart Radio Jingle Ball (Foto: MEGA)
 
De to søstre fik mindre skader ved overfaldet men afviste hospitalsbehandling.

Rasende dommer

Cardi B er kendt for at være en kvinde med mildest talt bestemt attitude, og hun er vant til at få tingene på sin måde.

Men den leg ville dommeren altså ikke være med på.

Ifølge Hollywood Life var dommeren godt gal i skralden over, at den vilde rapper ikke mødte op.

- Du skal informere hende om, at hvis hun ikke dukker op, er det meget sandsynligt, at retten kræve hende arresteret, sagde dommeren ifølge det amerikanske medie til Cardi B's advokat Jeff Kern.

Mange af den 26-årige sangerindes fans har da også opfordret hende til at møde op i retten på fredag på hendes instagram, så deres idol ikke ender bag tremmer.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close