Kendte21. marts 2019

Cardi B springer ud som skuespiller

Rapperen kan meget vel trække på erfaringer fra fortiden, når hun springer ud som skuespiller
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cardi-b-25102018.jpg
 Foto: Mega

Cardi B er kendt for sin rap, men nu gør hun snart sin entre på det store lærred, og så kan hun også skrive skuespillerinde på CV'et. Hun får nemlig skuespiller-debut i selskab af blandt andre Jennifer Lopez og Constance Wu. Det skriver E!News.

Det er filmen "Hustlers", som Cardi B får en rolle i, og resten af castet tæller også "Riverdale"-stjernen Lili Reinhart, Keke Palmer, Julia Stiles og Mercedes Ruehl.

I pressemeddelelsen står der, at Cardi og resten af castet spiller et team af eksotiske dansere, der finder sammen for "hustle" deres mange Wall Street-klienter for penge.

Plottet i filmen er inspireret af en artikel fra New York Magazine, som er:

"en moderne Robin Hood-historie om en flok strippere, der stjal fra (for det meste) rige mænd, som (ofte) var ulækre og (i deres øjne) patetiske og gav, ja, til dem selv"

Optagelserne til filmen starter i morgen, den 22. marts, i New York City.

Cardi B er vil formentligt føle sig hjemme i rollen som eksotisk danser. Før hun blev kendt, var hun nemlig professionel stripper - og det er derfor oplagt, at Cardi trækker på sin tidligere erfaring, når hun for første gang springer ud som skuespiller.

Sponsoreret indhold