Hollywood25. oktober 2018

Cardi B tilbudt millioner for babybillede

Cardi B vil gerne have sin baby for sig selv lidt endnu
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cardi-b-25102018.jpg
 Foto: Mega
Den tidligere stripper og nuværende rapper Cardi B blev mor i juli.
Her fødte hun sin og kæresten Offsets datter - parrets første barn.
Den lille arving har fået navnet Kulture Kiari. Graviditeten og fødslen, der næppe var videre planlagt, betød blandt andet, at Cardi B måtte melde fra til årets udgave af Roskilde festival, hvor den amerikanske sangerinde ellers var på plakaten.
Og selv om Cardi B hurtigt efter fødslen er begyndt at tage del i selskabslivet igen, så gemmer hun den lille baby for pressen indtil videre. På sin instagramprofil lægger hun fortsat masser af billeder ud af sig selv, mens den lille pige kun er repræsenteret med et foto, hvor man ser hendes små hænder.
Hidtil er det kun lykkedes for særligt ihærdige fotografer med store telelinser at få billeder af lille Kulture. Men de er så gnidrede og uskarpe, at man ikke kan se det lille vidunder. Og Cardi B fortæller nu i et interview med Apple Music, at hun og Offset er blevet tilbudt mindst en million dollars (6,5 millioner kroner) for et ordentligt billede af lille Kulture Kiari.
Men rap-stjernen har ingen planer om supplere husholdningsbudgettet med en million dollars for et billede af guldklumpen. - Jeg og min mand er ikke klar til at vise vores barn frem endnu, siger Cardi B. - Det skal være på vores præmisser, hvis og når vi eventuelt vil vise vores førstefødte. I interviewet fortæller Cardi B, at fødslen har givet hende helt ny energi, og i sin tale, da hun havde vundet tre priser ved American Music Awards i september, takkede hun datteren, der ret beset nok ikke havde den helt store indflydelse på prishøsten. Den forøgede energi efter fødslen har Cardi B ikke brugt lige fornuftigt. For nylig meldte hun sig selv til politiet og lod sig afhøre i en sag om vold, der stammer tilbage fra sidst i august. Det var den 29. august, at den nybagte mor følte trang til at frekventere stripklubben Angels Gentlemen's Club i New York-bydelen Queens. Her var Cardi B, hvis rigtige navn er Belcalis Almanzar, tilsyneladende initiativtager til et overfald, hvorfor hun nu kan se frem til at blive sigtet for opfordring til vold, skriver flere amerikanske medier. En talsperson fra New Yorks politi fortæller til CBS, at Cardi B, blandt andet beordrede nogen fra sit følge til at smide en stol efter en person inde på stripklubben.
Kilder fortæller til sladder-sitet TMZ, at Cardi B har haft en langvarig strid med den kvindelige bartender, Jade, på Angels Gentlemen's Club, og at det var Jade og hendes søster Baddie G, der var mål for stolen. De to bartender-søstre blev også overdænget med flasker af folk fra Cardi B's følge. Årsagen til Cardi B's vrede mod søstrene skal angiveligt være, at Cardi er af den overbevisning, at hendes kæreste og faderen til hendes barn, rapperen Offset, har været i seng med Jade, mens han var sammen med Cardi B. De to søstre fik mindre skader ved overfaldet men afviste hospitalsbehandling.

Sponsoreret indhold