Buttenschøn forfulgt af ulykker

Den evigt smilende Thomas Buttenschøn har haft sit at kæmpe med som barn. Han blev født HIV-positiv og har desuden haft problemer med overtryk i hjernen, som har krævet en shunt indopereret. Begge dele har lægerne heldigvis fuldstændig styr på nu.

Den evigt smilende Thomas Buttenschøn har haft sit at kæmpe med som barn. Han blev født HIV-positiv og har desuden haft problemer med overtryk i hjernen, som har krævet en shunt indopereret. Begge dele har lægerne heldigvis fuldstændig styr på nu.

(Foto: Thomas Laursen)

Humørbomben Thomas Buttenchøn har været ramt af seriøs modvind på sin glade vej denne sommer – og det på dramatisk vis.

En stille og rolig lørdag i juli blev pludselig meget skræmmende, da den 34-årige sanger ud af det blå mistede synet og hukommelsen og måtte lade sig indlægge på hospitalet.

– Jeg vågnede op på Rigshospitalet med et kæmpe hul i maven og to huller på siden af hovedet, fortæller Buttenschøn i et opslag på Instagram, hvor han priser sig lykkelig over, at hans to drenge ikke var hjemme, så de slap for at se deres far blive ramt af det ubehagelige ildebefindende.

Snart på højkant igen

Årsagen til Buttenschøns voldsomme reaktion skulle lægerne helt tilbage til hans barndom for at finde. For 22 år siden fik han indopereret en shunt – altså en slags ventil til at fjerne overflødig væske fra hjernen. Det var denne, der var holdt op med at virke.

Heldigvis kunne lægerne ordne sagerne, så den forlovede musiker snart kan komme tilbage til hverdagen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Når helbredet tillader det, har Thomas store planer med sin Motor-Mille, den 30-årige tv-darling Mille Gori. Efter et par år som kærester er de nemlig ved at arrangere bryllup. (Foto: Martin Høien)

– Lige nu glæder jeg mig til sårene er helet og stingene er taget ud. Jeg er snart tilbage på 100, skrev han i sin tekst i sidste uge.

Men så skete endnu en ulykke i familien.

Søn i vandulykke

Thomas Buttenschøns ekskone, Cana, var på ferie i Frankrig sammen med parrets to børn, men de måtte tage tidligt hjem, da den otteårige Jens kom galt af sted i en vandrutsjebane.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Den otteårige søn Jens stod for familien Buttenschøns anden ulykke på få uger, da han kom slemt til skade under en rutsjebanetur og sendte sig selv, sin mor og lillebror Peter, fem, hjem fra ferie. (Foto: Lars H. Laursen)

Skaderne var så slemme, at mor og søn måtte hentes af en ambulance og køres på hospitalet – og efterfølgende afbrød ferien for at tage til Danmark.

– Heldigvis viste det sig udelukkende at være gået ud over munden, men den har til gengæld også fået et ordentligt slag.

– Han har slået sin ene fortand og et (gudskelov ret lille) stykke kæbe i stykker og kan således se frem til en måneds tid med bøjle, en halv fortand, der mangler, blød kost og en hulens masse tandlægebesøg, skriver Cana på sin blog om den store forskrækkelse.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Det var ekskonen Cana Buttenschøn, 32, der havde børnene med på ferie i Frankrig, da parrets ældste søn slog munden voldsomt i en vandrutsjebane. (Foto: Thomas Laursen)

Således kan Thomas og søn pleje hinandens sår, mens de ser frem til den store familiebegivenhed, der venter i fremtiden.

Før sommeren afslørede Thomas Buttenschøn nemlig, at han og Mille Gori er godt i gang med at planlægge bryllup.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close