Kendte18. april 2019

Motor Mille venter med børn

Den 29-årige multikunstner "Motor Mille" prioriterer lige nu sin karriere. Men hun håber, der bliver plads til nogle arvinger i fremtiden. Først gælder det dog ”Vild med dans – The Musical”.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mille_gori_0.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Cirkus, skuespil og TV-optagelser.

Der er travlt i 29-årige Mille Goris liv.

Derfor mener hun ikke, at tiden er den rette til at sætte børn i verden med musikerkæresten Thomas Buttenschøn.

– Jeg vil så gerne have børn, og jeg tror selv, jeg bliver en pissegod mor, men jeg har ikke prioriteterne til det lige nu, og så ville jeg blive en pissedårlig mor, siger bramfrie Mille Gori.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/thomas_buttenschoen_og_mille_gori.jpg
 (Foto: Aller Media)

Thomas Buttenschøn og Mille Gori offentliggjorde kærligheden til hinanden i marts sidste år. (Foto: Aller Media)

– Jeg tror, jeg ville blive ked af det og fortryde, at jeg ikke fik afprøvet nogle ting, som jeg gerne vil nå at lave, inden jeg får børn, og de skal have al min tid, siger Mille, som heller ikke mangler kærlighed fra børn.

To bonusbørn

Ud over at hun i rollen som Motor Mille overstrømmes med kærlighed, får hun også fra Thomas Buttenschøns to drenge.

– Jeg er så privilegeret, at jeg har fået to skønne bonusbørn, så jeg får sindssygt meget børnekærlighed, og samtidig har jeg også kærestetid og tid til at arbejde røven ud af bukserne og være mig selv, siger Mille, som altid har været en arbejdshest.

– Min mor siger, at jeg snart bliver 30 år, og at tiden løber fra mig. Jeg tror, det kommer, når det kommer. Måske er det aldrig, og måske er det, før jeg aner det, smiler Mille Gori.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/vild_med_dans_the_musical.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Den 22. februar er der premiere på musicalen, hvor du bl.a. kan opleve Niels Ellegaard, Camilla Bendix, Morten Kjeldgaard, Mille Gori, Asta Björk, Michael Olesen, Lise Kofoed og Troels Thorsen. (Foto: Thomas Laursen)

Foråret, sommeren og efteråret skal bruges på cirkus og teaterstykker, inden publikum til februar 2020 kan opleve Mille i verdenspremieren på ”Vild med dans – The Musical”.

– Det bliver min første voksenforestilling, hvor jeg skal stå i front foran et voksenpublikum. Det er jeg spændt på, siger Mille Gori.

Sponsoreret indhold