Bubber bryder op: Stadig gift med Ibsen

Selv om Bubber og hans kone, Christina Ibsen Meyer, stadig er gift, så er de blevet enige om at sælge deres lejlighed, der ligger få skridt fra Amalienborgs mure.

Dermed sker der endelig noget, der ligner et brud mellem parret, der har været gift siden 1991.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Niels Christian Meyer, bedre kendt som Bubber, 54, skal være far igen – denne gang med familiens tidligere barnepige. Derfor er han smidt på porten af konen – og hans børn vil ikke se ham.

– Det er et kæmpe ansvar, siger Bubber om at være blevet far igen. (Foto: Dan Mariegaard)

Boligen, der er på 97 kvadratmeter og i to plan, blev forleden sat til salg for 8,2 millioner kroner. Den ligger i en fredelig baggård tæt på alle storbyens fristelser.

I 2015 betalte Bubber og hans kone 5.395.000 kroner for lejligheden. Det betyder, at parret, som har tre børn sammen, kan gå fra adressen i Amaliegade med mindst en million kroner hver, hvis lejligheden sælges til prisen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Lejligheden, som Bubber og Ibsen sælger, ligger øverst i denne bindingsværksejendom. (Foto: Kaspar Wenstrup)

I 1990 og 2007 oprettede Christina Nørby Ibsen og Niels Christian Meyer – Bubbers rigtige navn – ægtepagter, der formentlig beskrev, hvilke økonomiske konsekvenser en skilsmisse ville få.

Det er nemlig det mest almindelige formål med ægtepagter.

Har tjent mest

Artiklen fortsætter under billedet ...

Ibsen og Bubber har en ægtepagt at holde sig til, når formuen skal deles. (Foto: Thomas Laursen)

Indholdet er ikke offentligt tilgængeligt, men da det er Bubber, som har tjent mest i ægteskabet, er det sandsynligt, at han kommer til at kompensere Ibsen for de dårligere økonomiske vilkår, hun får som single.

Tv-værten, som i december fylder 56 år, fik sidst i april en lille søn med 42-årige Signe Rossing, der tidligere har været familiens barnepige og er kommet i Bubber-familiens hjem, fra før hun blev konfirmeret.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Signe Rossing, 41, var tæt veninde med Bubbers kone igennem 29 år, Christina \

Signe Rossing fødte sit og Bubbers barn i april. Hun var i forvejen mor til tre. (Foto: SE og HØR)

Lykken over at blive far til endnu en lille søn var så stor, at Bubber delte det med sine 78.000 følgere på Instagram og de 14.000, der abonnerer på YouTube-kanalen BubberTV.

– Det er et kæmpe ansvar at stå med, sagde Bubber, mens han stolt viste sin nyfødte dreng frem.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Bubber tog på skiferie med Signe, mens hun var gravid. (Foto: Privat)

På de sociale medier bliver Bubber jævnligt mødt med kommentarer til sit valg om at forlade sine tre store børns 54-årige mor til fordel for en yngre kvinde, som han har fået et barn med.

Næste skridt i Bubbers liv er nu at få solgt det hjem, som blev det sidste, han havde med sin kommende ekshustru, Ibsen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close