Kendte28. juni 2020

Bubber blænder ned: Privat dåb

Skriverierne om tv-værtens baby er blevet for meget for den 55-årige nybagte far.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bubber_9.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

For to måneder siden blev Bubber far til en lille dreng, og de mange artikler op til og om den glædelige begivenhed har lagt en dæmper på cirkus- og tv-entertainerens lyst til at fortælle om det videre forløb.

Sønnen, som Bubber har fået med familiens tidligere barnepige Signe Rossing, skal ifølge loven navngives, inden han fylder et halvt år.

Er der en barnedåb på vej, Bubber?

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bubber_6.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

– Der er ikke noget nyt, siger Bubber, når der spørges ind til dåben af hans to måneder gamle søn. (Foto: Mikael Rieck)

– Der er ikke noget nyt. Og hvis, og når der er, holder vi det privat, siger Bubber til SE og HØR.

At Bubbers søn er født, uden at hans mor og far er gift med hinanden, kommer ifølge sognepræst Kathrine Lilleør ikke til at betyde noget for dåben.

“U.ægte”-barn

– I gamle dage noterede kordegnen i kirkebogen, at barnet var født uden for ægteskab. Forkortelsen “u.ægte” blev i folkemunde til “uægte”. Kirken er fortsat både forkyndende og civilregistrerende myndighed, så alt bliver stadig noteret og registreret med hensyn til, om forældrene er ugift, gift med hinanden eller med andre. Men oplysningerne er ikke offentlige. Informationen kommer ikke videre, og det har ingen betydning i forhold til dåben, forklarer Kathrine Lilleør, som er sognepræst ved Sankt Pauls Kirke i København.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/dennis_2.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Sognepræst Kathrine Lilleør er vant til mange slags familietyper i sin kirke. Her døber hun Dennis Knudsens søn. Kendisfrisøren har valgt at opfostre sønnen Lucas alene. (Foto: Mikael Rieck)

– Jesus sagde som bekendt: Lad de små børn komme til mig. Det gælder også børn, der er født uden for ægteskab, eller børn, der bliver homoseksuelle. Der er ingen forbehold overhovedet, siger Lilleør til SE og HØR.

Flerkoneri ikke på tale

At Bubber ikke er gift med Signe Rossing, som i juli – samme dag som prins Felix har fødselsdag – fylder 42 år, er ikke så underligt. Han er nemlig stadig gift med Christina Ibsen Meyer. De blev viet i 1991 og har sammen tre voksne børn. Da datteren Sofia sidste år fødte en søn, gjorde hun samtidig Bubber og Ibsen til bedsteforældre.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/bubber_8.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Bubber med hustruen Christina Ibsen Meyer, i daglig tale blot Ibsen, som han officielt stadig bor sammen med. (Foto: Thomas Laursen)

Polygami eller flerkoneri er ikke tilladt i Danmark, og derfor kan Bubber først gifte sig med Signe Rossing, når en skilsmisse fra Ibsen er effektueret.

Ibsen og Bubbers lejlighed tæt på Amalienborg er også stadig et fælles projekt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bubber_7.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Bubber har haft en stille sommer. Al cirkusaktivitet er blevet sat på standby på grund af faren for corona-smitte. (Foto: Dan Mariegaard)

Bubber har ifølge CPR-registret stadig officiel adresse hos Ibsen, selv om han i praksis opholder sig i Signe Rossings 201 kvadratmeter store villa i Charlottenlund.

Signe er skilt

I modsætning til Bubber er Signe Rossing for længst fri af tidligere forhold. Ejeren af børnetøjsbutikken Kalle Børnetøj & Sko blev i 2017 skilt fra cand.jur. Jan Worsøe, som hun har tre børn med.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/signe_rossing_mr.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Signe Rossing har rene linjer over for sin eksmand. De blev skilt i 2017. (Foto: Mikael Rieck)

Således har både Bubber og Signe masser af erfaring, når det gælder barnedåb. Men står det til Bubber, så bliver det et arrangement for de allernærmeste.

Sponsoreret indhold