Britt Bendixen om ”Vild med dans”: Ta’ mig tilbage

Sidste år var Britt Bendixen for første gang i \

Sidste år var Britt Bendixen for første gang i "Vild med dans"-historien ikke en del af dommerpanelet, men det håber hun på at være igen i 2020.

(Foto: Martin Høien)

Efter en stor hjerteoperation sidste sommer er Britt Bendixen tilbage i topform, og det giver den mangeårige dansedommer mod på igen at indtage sin plads i panelet ved siden af Anne Laxholm, Jens Werner og Nikolaj Hübbe.

– Jeg vil gerne tilbage. Det er jo en fest, og det er mine gode venner. Jeg har jo kendt dommerpanelet i mange år. Jeg elsker mit fag, og jeg underviser igen nu, siger Bendixen til SE og HØR.

Den erfarne dommer er dog godt klar over, at hendes plads nu er nappet af Marianne Eihilt, 45, og at der bliver kamp om den sidste dommerplads.

– Marianne var god – hun er jo skøn. Hun er en del yngre end mig, og derfor forstår jeg også godt, hvis de ikke vil bytte rundt igen, og de tager Marianne.

Det ville være o.k. med mig. Jeg ville være irriteret i en dags tid, og så ville det gå over, fortæller dommerlegenden, som nu har været røgfri i syv måneder efter sin operation.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close