Kendte 19. februar 2020

"Vild med dans"-stjerne i grimt styrt

Ankerstjernes kæreste, Lise Koefoed, har brækket håndleddet under musicalprøverne
Foto: Miklos Szabo

Ups! Under prøver til "Vild med dans - the Musical" i sidste uge røg hovedrolleindehaver Lise Koefoed pludselig i gulvet og brækkede håndleddet. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og den 34-årige skuespiller, som i den splinternye forestilling danser med Morten Kjeldgaard, må derfor nu på scenen med armen i gips.

– Vi skulle sætte kostume og dans sammen for første gang, og da jeg skulle tage nogle simple trin bagud, sætter min hæl sig fast i nederdelen, og jeg ryger direkte på røven og tager fra med venstre hånd. Jeg lander lige nøjagtig så uheldigt, at håndleddet brækker, fortæller Lise Koefoed.

Artiklen fortsætter under billedet...

Privat

Lise Koefoed har brækket håndleddet. Foto: Privat

– Sjovt nok gjorde det mest ondt i bagdelen, men produktionen syntes liiige, jeg skulle få tjekket håndleddet på skadestuen. 

Stortudede

Styrtet kommer ikke til at påvirke forestillingen - der er nemlig kun lavet små justeringer i dans og kostumer, og det glæder Koefoed.

– For jeg blev godt nok ked af det, da jeg fandt ud af, at hånd og underarm skulle i gips i fem uger. Jeg stortudede, ærligt talt, og så lige det hele ramle for mig. Men allerede dagen efter var Morten og jeg i fuld sving med at få den stive arm integreret i dansene, uddyber skønheden, som privat danner par med "X Factor"-dommeren Ankerstjerne.

"Vild med dans - the Musical" har premiere lørdag den 22. februar på Østre Gasværk Teater. 

Sponsoreret indhold